Počasí dnes24 °C, zítra21 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Dva muži se poprali v ubytovně na severu Brna. Mladý opilec vytáhl na svého soka boxer

Hádka mezi dvěma muži vygradovala v potyčku, jeden z nich prý zaútočil na druhého s boxerem na ruce. Devatenáctiletý nájemník se opil a agresivně nadával ostatním. Jednačtyřicetiletý muž ho měl za hrubé chování napomenout, což mladíka rozzuřilo. Rozpoutal hádku, která ještě vygradovala, když na chvíli odběhl a vrátil se s boxerem na ruce.

K šarvátce došlo v noci na sobotu v ubytovně v severní části města. „Na žádost svědkyně k incidentu ihned vyrazily hlídky městské policie. Žena strážníkům řekla, že celý den po chodbách ubytovny chodil opilý devatenáctiletý nájemník, sprostě nadával ostatním a choval se agresivně. Kvůli jeho nevhodnému chování ho prý napomenul jednačtyřicetiletý muž, se kterým se pak údajně začal hádat," popsala napjatou situaci mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková

Spor rychle gradoval, až mladík zničehonic odběhl do svého pokoje a vrátil se s takzvaným boxerem na ruce. Při potyčce si od něj jednačtyřicetiletý muž vysloužil několik ran do horní části těla. Mladík měl udeřit také ženu, která se do jejich sporu připletla. Strážníci proto obratem přivolali záchranáře.

„Ženin převoz do nemocnice nebyl nutný, to však neplatilo pro napadeného muže. Po prvotním ošetření zdravotníky tam zamířil sanitkou. Údajný útočník přiznal, že incident probíhal přesně tak, jak ho vylíčila svědkyně, a strážníkům pěstní boxer dobrovolně vydal. Případ s podezřením na narušení občanského soužití pak dořeší úředníci," doplnila Skřivánková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto se svolením MP Brno

Štítky Brno, muž z Brna, konflikt, boxer, ubytovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva muži se poprali v ubytovně na severu Brna. Mladý opilec vytáhl na svého soka boxer  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.