Počasí dnes29 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Po Brně se potuloval muž s cihlou a páčidlem v batohu. Rozmlátil výlohu a tři auta

S touhou krást se do ulic jihomoravské metropole vydal pětatřicetiletý muž. Pomocí páčidla rozmlátil okýnka třem zaparkovaným autům, uvnitř ale žádné cennosti nenašel. Následně cihlou mlátil do výlohy obchodu s koly, sklo ale vydrželo.

Ve čtvrtek krátce po jedné hodině v noci kontrolovala hlídka městské policie Štursovu ulici v brněnském Komíně, kde parkovala tři auta s rozbitými bočními okénky. Střepy ležely na silnici i uvnitř vozidel.

„Strážníci si na chodníku všimli procházejícího muže, a hned ho proto oslovili. Během krátkého rozhovoru se jim pětatřicetiletý Brňan přiznal, že dvě škodovky a jedno BMW rozbil, protože se do nich chtěl vloupat a vykrást je. Uvnitř ale nic cenného nenašel,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Ghanem.

Použil prý kovové páčidlo a hlídka městské policie zjistila, že ho má skutečně u sebe v batohu. Cihlou údajně o několik minut dřív poškodil i výlohu cyklistického obchodu v Žabovřeskách. Popraskané sklo tam našli strážníci z místní služebny. Bylo ale natolik odolné, že se nevysypalo z rámu.

FOTO: MPB

„Hlídce dopadený muž řekl, že chtěl jedno z vystavených kol ukrást. Strážníci ho tedy spoutali a předali jako podezřelého z trestného činu,“ doplnil Ghanem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky MPB, strážníci, vloupání, auto, výloha, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

TO BYL HODINOVÝ MANŽEL NE?

Neděle, 18. srpna 2024, 12:53Odpovědět

Po Brně se potuloval muž s cihlou a páčidlem v batohu. Rozmlátil výlohu a tři auta  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.