Počasí dnes31 °C, zítra32 °C
Středa 28. srpna 2024  |  Svátek má Augustýn
Bez reklam

Kriminalisté vyšetřují výbuch na Brněnsku jako pokus o vraždu. Motivem byly partnerské spory, uvedli

V úterý dopoledne utrpěl pár těžká zranění při výbuchu propan-butanu v domě v Moravských Knínicích na Brněnsku. Kriminalisté vyšetřují případ jako pokus o vraždu, výbuch byl podle nich motivovaný partnerskými spory.

Muž a žena v úterý dopoledne utrpěli těžké zranění při výbuchu propan-butanu v rodinném domě v Moravských Knínicích na Brněnsku. Kriminalisté v ten večer po několika hodinách ukončili práci v místě výbuchu.

„Na základě provedeného šetření a ohledání místa činu si případ převzali krajští kriminalisté pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu. Čin byl pravděpodobně motivován dlouhodobými partnerskými spory,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

V rodinném domě na Brněnsku došlo k výbuchu propan-butanu. Dva lidé utrpěli těžká zranění

Dva lidé dnes dopoledne utrpěli těžké zranění při výbuchu propan-butanu v rodinném domě v Moravských Knínicích na Brněnsku. Škoda předběžně dosahuje osm set tisíc korun, uvedl mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška. Na neštěstí upozornil...

Muž s ženou utrpěli těžká zranění. „V kritickém stavu jsme je transportovali do nemocnice,“ popsala mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Škoda předběžně dosahuje osm set tisíc korun. „Výbuch se obešel bez následného požáru, nebylo tedy třeba nic hasit,“ řekl mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky ZZS JMK, PČR, HZS JMK, výbuch, zranění, plyn, neštěstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté vyšetřují výbuch na Brněnsku jako pokus o vraždu. Motivem byly partnerské spory, uvedli  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.