Počasí dnes26 °C, zítra24 °C
Středa 21. srpna 2024  |  Svátek má Johana
Bez reklam

Muž v Brně zuřil, že neteče voda. U cisterny napálil sousedce do brady miskou pro psa

Muže z Brna čekalo nepříjemné překvapení. V ulici, kde bydlí, došlo k havárii vody. Před domem byla přistavená cisterna, ale s tou se nechtěl spokojit. Svou frustraci si vybíjel na všech okolo. Nadával pracovníkům, cákal na ně vodu z přistavené cisterny, a dokonce prý po nich házel miskou pro psa.

Nespokojenost s tím, že neteče voda, dával nevybíravě najevo muž žijící v brněnských Žabovřeskách. Incident se nakonec neobešel bez přítomnosti hlídky městské policie. Při opravě havárie vody totiž údajně nadával pracovníkům, cákal na ně vodu z přistavené cisterny, a dokonce prý po nich házel miskou pro psa.

„Jednu z nájemnic žijící ve vedlejším domě dokonce údajně uhodil onou miskou do nohy a také do brady, kde se jí udělala modřina. Počínání pětapadesátiletého muže natočil přihlížející svědek na mobilní telefon,“ uvedla mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Dotyčný už se tou dobou na místě sice nenacházel, strážníci ale díky záběrům mohli identifikovat, kdo jednačtyřicetileté ženě ublížil. Nejprve si ale ověřili, zda žena nepotřebuje lékařské ošetření. Vzápětí případ s podezřením na narušení občanského soužití oznámili správnímu orgánu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, spor, voda, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Umí se v dnešní době NĚKDO UŽ VŮBEC VYROVNAT S PROBLÉMEM???????HNUSNÁ AGRESIVITA A BEZOHLEDNOST JE NA PRVNÍM MÍSTĚ!!!!!!

Úterý, 16. července 2024, 03:56Odpovědět

Muž v Brně zuřil, že neteče voda. U cisterny napálil sousedce do brady miskou pro psa  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.