Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Muž v Hodoníně zavraždil příbuznou, uvedli policisté. Hrozí mu výjimečný trest

Padesátiletý muž v Hodoníně podle policie nožem zabil svou příbuznou, policisté jej obvinili z vraždy. Hrozí mu až výjimečný trest. V letošním roce jde o pátý případ vraždy v Jihomoravském kraji.

Od úterního večera šetří jihomoravští kriminalisté případ vraždy v rodinném domě v Hodoníně. Tam došlo ke konfliktu mezi příbuznými, který skončil tragicky, a na místě po útoku nožem zůstala mrtvá sedmačtyřicetiletá žena a zraněný osmnáctiletý mladík.

„Policisté na místě zadrželi padesátiletého muže, kterého dnes obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy, za který mu v tomto případě hrozí až výjimečný trest,“ informoval policejní mluvčí Petr Vala.

Při potyčce v rodinném domě v Hodoníně zemřel jeden člověk

Kriminalisté vyšetřují úterní smrt člověka po potyčce v rodinném domě v Hodoníně. Po nikom dalším policisté nepátrají, řekl mluvčí policie Petr Vala. Na místo dorazili i záchranáři, ale zmíněný člověk zemřel ještě před jejich příjezdem, sdělil...

Vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět k vypracování návrhu na vazební stíhání obviněného. V letošním roce se jedná o pátý případ vraždy, který šetří kriminalisté na jižní Moravě, všechny se jim podařilo objasnit.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky PČR, vražda, vězení, Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Vyjímečný trest je na místě.

Pátek, 12. července 2024, 05:15Odpovědět

Muž v Hodoníně zavraždil příbuznou, uvedli policisté. Hrozí mu výjimečný trest  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.