Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Muž z Brna řešil sousedské rozepře. Dělníky pracující na sporném pozemku zmáčel hadicí s vodou

Dva padesátníci se v Brně hádali o sporný pás pozemku, oba tvrdí, že jim patří. Jednomu se nelíbilo, že druhý provádí na území výkopové práce. Situace eskalovala, když oznamovatel začal stříkat hadicí vodu do výkopu, aby vystrnadil dělníky. Případ míří do správního řízení.

Ve středu ráno strážníci na západě Brna věnovali svou pozornost muži, který o chvíli dříve nahlásil do telefonu, že na jeho pozemku někdo neoprávněně dělá výkopy a zavádí do terénu průzkumné sondy.

„Oslovili proto i jeho souseda, který prý dělníkům práce nařídil. Ten strážníkům vysvětlil, že pozemky jsou nově zaměřené a práce tedy vykonává na své parcele. Dokládal to i nákresy, jejichž aktuálnost ale hlídka nemohla spolehlivě ověřit. Dozvěděla se totiž, že spor o úzkou výseč pozemku projednává soud,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Muž, který událost oznámil, potom začal do čerstvého výkopu stříkat vodu hadicí a tvrdil, že to dělá kvůli zrání betonu. Dělníky tím vyhnal, a tak strážníci museli oba aktéry uklidnit. Dohodnout se spolu ovšem padesátníci nedokázali ani za přispění hlídky, a tak celý případ míří do správního řízení.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, pozemek, spor, výkop, voda, dělníci, hadice, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Brna řešil sousedské rozepře. Dělníky pracující na sporném pozemku zmáčel hadicí s vodou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.