Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Pondělí 17. června 2024  |  Svátek má Adolf
Bez reklam

Žena neprodala muži pivo, tak si na ni po zavíračce počkal a rozbil jí auto. Měl jsem nervy, hájil se

Velmi nevybíravým způsobem si vyřídil účty s prodavačkou muž, kterému žena neprodala pivo, protože už měla po otvírací době. Muž si na prodavačku počkal, vytáhl zalamovací nůž a pěstí rozbil okénko u auta, do kterého nastoupila. Celou situaci viděli strážníci.

Celou situaci, při které muž zaútočil na škodovku odjíždějící z parkoviště, v pátek večer viděli brněnští strážníci při kontrole Cejlu.

„Strážníci okamžitě přispěchali řidičce na pomoc a zajímal je důvod mužovy agrese. Jednačtyřicetiletá žena jim vysvětlila, že pracuje jako prodavačka v jedné z místních prodejen. Devětapadesátiletý muž si tu chtěl koupit pivo. Žena mu ho ale odmítla prodat s vysvětlením, že zavírá, což muže údajně velmi rozčílilo. Sprostě jí prý nadával, a dokonce se údajně pokusil napadnout její známé, kteří se ženy zastali,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Když žena nasedla do auta a chtěla odjet, nespokojený zákazník podle ní vytáhl zalamovací nůž a rukou, ve které ho držel, rozbil zadní okénko. Muž se k rozbití skla přiznal a podle strážníků se hájil tím, že dostal nervy.

„Nůž, kterým podle majitelky vozidla způsobil přibližně šestitisícovou škodu, měl stále u sebe. Strážníci následně provedli dechovou zkoušku s výsledkem více než 1,5 promile. Když přivolaní republikoví policisté vyloučili spáchání trestného činu, předali strážníci případ s podezřením na narušení občanského soužití úředníkům,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pivo, prodej, agresivita, Cejl, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Roland von Wagen

Rozbije nožem okno a nebýt policajtů poblíž, kdo ví, jak by paní dopadla. Ale nejedná se o trestný čin. Proč jsou tyhle poloopice neustále chráněny zákony...

Pondělí, 27. května 2024, 09:23Odpovědět

Petr Burda

Ozbrojený útok není trestný čin?

Neděle, 26. května 2024, 19:56Odpovědět

Petr Ševčík

Evidentně záleží na tom, na koho útočíte. Kluk, který vystřelil na Klause airsoftovou pistolkou měl soud. A jsem přesvědčen, že kdybych na Fialu udělal jen prstem tytyty, tak to bude trestný čin.

Pondělí, 27. května 2024, 05:07Odpovědět

Josef Volfík

Rok natvrdo!

Neděle, 26. května 2024, 18:00Odpovědět

Žena neprodala muži pivo, tak si na ni po zavíračce počkal a rozbil jí auto. Měl jsem nervy, hájil se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.