Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 17. června 2024  |  Svátek má Adolf
Bez reklam

Jednašedesátiletý šofér na sebe upozornil rychlou jízdou. Strážníci zjistili, že nemá papíry

Brněnské strážnice v úterý odpoledne měřily rychlost autům projíždějícím Libušinou třídou v Brně. Jejich měření se stalo osudným jednašedesátiletému šoférovi BMW. Muž totiž v místě překročil povolenou rychlost, strážnice ho zastavily a při té příležitosti zjistily, že muž vůbec není držitelem platného řidičského průkazu.

„V úseku, kde je stanovena maximální povolená rychlost padesát kilometrů v hodině, projížděl téměř sedmdesátkou. Jeho porušení dopravních předpisů zaznamenaly strážnice, které vozidlo zastavily,“ popsala mluvčí brněnské městské policie Markéta Skřivánková.

Jednašedesátiletý muž za volantem dokázal hlídce předložit jen osvědčení o registraci auta a strážnicím řekl, že řidičák u sebe mít zřejmě nebude.

„Záhy bylo jasné proč. Ověřením osobních údajů totiž strážnice přišly na to, že jednašedesátiletý muž musel tento doklad odevzdat, protože dostal zákaz řízení. Protože i přes výslovný zákaz usedl za volant, stal se podezřelým z trestného činu. Překročením rychlosti se budou zabývat úředníci ve správním řízení,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky řidič, doklady, rychlost, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jednašedesátiletý šofér na sebe upozornil rychlou jízdou. Strážníci zjistili, že nemá papíry  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.