Počasí dnes30 °C, zítra24 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Ulicemi Brna létaly pomeranče. Ovoce za třináct set korun po lidech házel opilý muž

Před supermarketem v brněnské Líšni házel třiačtyřicetiletý muž po kolemjdoucích pomeranče, které ukradl. Když viděl, že lidé volají policii, vrátil se do obchodu a házel ovoce i po nich. Personál odhadl škody na třináct set korun. Muž byl opilý a zdrogovaný, napadl strážníka a skončil v poutech.

Před supermarketem v brněnské Líšni létaly pomeranče. Podle volající na linku 156 je tam po kolemjdoucích házel jeden z návštěvníků obchodu. S ovocem v ruce prý vyšel z prodejny bez zaplacení.

Když třiačtyřicetiletý muž zpozoroval, že žena volá z interiéru samoobsluhy městskou policii, do obchodu se údajně vrátil a začal házet různé druhy ovoce také po ní. Údajně u toho ještě urážel personál. Zničené ovoce vyčíslili zaměstnanci na bezmála třináct set korun.

Senior v Brně seděl na kruhovém objezdu. Mumlal a rozhazoval kolem sebe citrusy

Již v ranních hodinách si stihl dvaašedesátiletý Brňan dopřát pár skleniček alkoholu. Posilněný opojným nápojem se nejdříve uvelebil na kruhový objezd, pak se přemístil k zastávce autobusu. Nesrozumitelně mluvil a rozhazoval okolo mandarinky.

Incidentu přihlíželo několik desítek zákazníků a zaznamenaly ho také kamery uvnitř prodejny. Strážníci našli muže, který právě házel pomeranče po ostatních, sedět venku na lavičce před budovou.

„Z jeho projevů nabyli dojmu, že je skutečně opilý a zřejmě i zdrogovaný. Hlídka proto rozhodla o jeho převozu na záchytnou stanici. Během čekání na sanitku ale mužova agresivita stále rostla. Jen stěží se ovládal a po strážníkovi dokonce hodil svoji botu,“ uvedla mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivanová.

Skončil proto v poutech. „Případ s podezřením na spáchání trestného činu pak strážníci předali republikovým policistům,“ dodala Skřivanová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, supermarket, pomeranč, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Senior v Brně seděl na kruhovém objezdu. Mumlal a rozhazoval kolem sebe citrusy - NĚCO PODOBNÉHO SE UŽ TADY TAKY ODEHRÁLO???

Úterý, 21. května 2024, 09:37Odpovědět

Diskutér T.

ŘEAZAT HO, JAK NEZRALÝ ŽITO ZLODĚJSKÉHO PADOUCHA - BYL TO ZDROGOVANEJ KDO? NENÍ POSANÁ NÁRODNOST, KDO JE ZVYKLEJ NA POMERANČE NA STROMECH!!!

Úterý, 21. května 2024, 09:31Odpovědět

Ulicemi Brna létaly pomeranče. Ovoce za třináct set korun po lidech házel opilý muž  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.