Počasí dnes32 °C, zítra27 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Muž rozkopl dveře a šel se vyspat na chodbu. Nepřiznal se ani poté, co se dozvěděl, že byl na kamerách

V pondělí večer mířili strážníci do bytového domu v Bohunicích, kam je zavolala žena, která vytočila linku 156 kvůli tomu, že objevila poničené prosklené vchodové dveře. Strážníkům navíc ukázala kamerový záznam, který zachycoval muže kopajícího do dveří.

Na dveřích byla rozbitá skleněná výplň o velikosti zhruba dva metry čtvereční. Na kamerovém záznamu, který žena strážníkům ukázala, byl vidět muž, který dvakrát kopl do skla. To se už při druhém kopu nohou roztříštilo.

Žena navíc strážníky upozornila, že údajný viník je zřejmě stále v domě. „Hlídka díky tomu třiačtyřicetiletého muže záhy našla o několik pater výš. Právě podřimoval na podlaze na chodbě. Když ho strážníci vzbudili, popíral, že by dveře rozbil. K přiznání ho nepřiměl ani fakt, že ho zachytily kamery,“ popsala mluvčí městské policie Markéta Skřivánková.

Jelikož nikdo nemohl v danou chvíli určit přesnou výši škody, předali strážníci případ s podezřením na majetkový přestupek úředníkům, kteří budou mít k dispozici také kamerové záběry.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Roubíček

Štítky kamera, dveře, vandal, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To byl, ale podivný spáč - s kamerou v patách - mohl by se natočit nový dokument místo Kamera na cestách, tak Kamera v patách - casting zajištěn místními negramotami!!

Sobota, 18. května 2024, 08:33Odpovědět

Muž rozkopl dveře a šel se vyspat na chodbu. Nepřiznal se ani poté, co se dozvěděl, že byl na kamerách  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.