Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Muž v kontaktním centru rozmlátil vybavení a napadl ženu. Zdejší pracovník je hlupák, hájil se

V brněnském centru, které poskytuje služby závislým, udělal devětatřicetiletý muž pořádnou paseku. Ihned po příchodu začal nadávat jednomu z pracovníků. Pak rozmlátil skříňku na odkládání věcí, a nakonec opakovaně uhodil svou známou. Pro své chování měl jednoduché vysvětlení. Vedlo ho k tomu prý přesvědčení, že člen personálu je hlupák.

Personálu kontaktního centra ve Vlhké ulici způsobil starosti devětatřicetiletý muž. Jeden z pracovníků ho hned po jeho příchodu oslovil a bezdůvodně se prý stal terčem velmi sprostých urážek.

Klient údajně pokračoval tím, že uchopil skříňku na odkládání věcí a záměrně s ní prudce mrštil o zem, kde se rozpadla. Ani s tím se prý nespokojil. Podle několika svědků potom opakovaně odstrčil svoji osmadvacetiletou známou a takto ji několikrát shodil. Uštědřil jí prý i několik ran.

„Přivolaní strážníci se ujistili, že je žena v pořádku. Muž připustil, že rozbil úložný box a že nadával zaměstnanci centra. Vedlo ho k tomu prý přesvědčení, že člen personálu je hlupák,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Muž je podezřelý z přestupků proti občanskému soužití a z majetkového přestupku. „Případem se budou zabývat úředníci ve správním řízení,“ upřesnil Ghanem.

Hodnocení článku je 32 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky MPB, strážníci, výtržník, kontaktní centrum, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ježek

Fetku, seřezat, vyvézt 100km od města, svázat .. a nechat ho abstinovat týden v lese.. oni by ho ty manýry rychle přešli.

Čtvrtek, 2. května 2024, 08:13Odpovědět

Diskutér T.

Tady vidíte všichni, jak to vypadá, když je někomu POSKYTNA POMOC ZDARMA - NE ZDARMA, ALE Z NAŠICH DANÍ - PRACUJÍCÍCH OBČANŮ - Toho VAGABUNDA, bych okamžitě poslal od rána do večera MAKAT a ono by ho rychle přešlo někoho napadat!!! Kontaktní centrum v Brně – areál mezi ulicemi Koliště a Vlhká poskytuje ambulantní a terénní formou podporu a pomoc osobám ohroženým závislostí nebo závislým na návykových látkách.
Nabízí důvěrný prostor, možnost sdílení a respekt k jejich rozhodnutím.
Služby lze využít i anonymně.

Jsou poskytovány bezplatně, na základě svobodné vůle klienta.

Podmínkou je respektování základních pravidel programu, schopnost komunikace a formulování zakázky.

Pondělí, 29. dubna 2024, 08:35Odpovědět

Muž v kontaktním centru rozmlátil vybavení a napadl ženu. Zdejší pracovník je hlupák, hájil se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.