Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Opilý muž z Brna usnul na dětském hřišti. Šesťačka, která ho viděla z okna školy, na něj zavolala policii

Žačka šesté třídy základní školy zavolala v pondělí odpoledne hlídku městské policie do parku v Králově Poli, protože z okna viděla muže, který nehybně ležel na dětském hřišti. Když hlídka přijela na místo, strážníci zjistili, že jde o opilého šestatřicetiletého muže z Brna, který na místě tvrdě spal.

Muž ležel na levém boku, dýchal a na rukou měl oděrky, které byly podle strážníků staršího data. Když ho hlídka kontaktovala, zjistila, že tvrdě spí a z jeho dechu cítila silný odér alkoholu. Muž se bránil ošetření zdravotníky, které přivolal ještě před příjezdem strážníků, kolemjdoucí, popsala mluvčí strážníků Jana Pokorná.

Muž ohrožoval záchranáře a pokusil se napadnout i hlídku městské policie, takže skončil spoutaný v sanitce, kde nadýchal přes dvě promile. Po nezbytném ošetření ho zdravotníci za asistence strážníků převezli do nemocnice. Po vyšetření ve zdravotnickém zařízení mu hlídka pouta sundala, uvedla Pokorná.

Muž je podezřelý ze spáchání přestupku podle takzvaného tabákového zákona. Ten zakazuje zjevně opilým lidem vstupovat a zdržovat se mimo jiné na dětská hřiště a sportoviště pro osoby mladší 18 let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jakub Koumar

Štítky strážníci, dětské hřiště, muž z Brna, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž z Brna usnul na dětském hřišti. Šesťačka, která ho viděla z okna školy, na něj zavolala policii  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.