Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Mladého muže v Brně srazila tramvaj, na místě zemřel

Tramvaj v Brně dnes ráno srazila mladého muže, na místě zemřel. Policie okolnosti tragické nehody vyšetřuje. Tramvajová trať je neprůjezdná, dopravní podnik v úseku nasadil náhradní autobusovou dopravu.

Událost se stala kolem půl deváté u zastávky Svratecká. „Šlo o mladého muže, měli jsme informaci, že je zaklíněný pod tramvají. Bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem, zemřel ještě před příjezdem našich posádek,“ uvedla mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová.

Trať je neprůjezdná, linky 1 a 3 dopravní podnik nahradil autobusovou dopravou. Trať vede mimo silnici, takže dopravní potíže nevznikly. Místo obecně patří k méně bezpečným místům, mezi kolejemi a silnicí s přechodem je jen úzký prostor.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, MHD, úmrtí, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Enenkl Rudolf

Už delší čas jsem tušil, že na přechodu musí dojít k nehodě chodců. Byla to jen otázka času kdy. Vždyť je proti smyslu, když chodec jde na zelenou přes přechod a hned když vstoupí na chodník se může rozjet elektrika, která má koleje metr od chodníku??? logické by bylo umístit semafor pro elektriku, aby nechala chodce přejít i přes koleje, když je na silničním přechodu zelená.

Sobota, 6. dubna 2024, 10:07Odpovědět

Diskutér T.

Nic proti ničemu, ale KOLIKRÁT VIDÍM SPĚCHAT MLADÉ SE SLUCHÁTKY V UŠÍCH - ale tolikrát o tom Policie varuje a dělá přednášky, ale stádo mladých mobilních bezhlavých si jde stále za svým!!! VZPAMATUJTE SE UŽ!!!

Čtvrtek, 4. dubna 2024, 08:46Odpovědět

Mladého muže v Brně srazila tramvaj, na místě zemřel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.