Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Dva opilí Brňané vyrazili do ulic s airsoftkami v ruce. Přijela pro ně zásahovka

Dvěma mužům připadalo jako dobrý nápad vyrazit do ulic jihomoravské metropole s realisticky vypadajícími airsoftovými zbraněmi. Muži se navíc pohybovali nedaleko školy. Na místo tak mířily všechny dostupné policejní hlídky, vyrazila i zásahovka.

Rozruch způsobili dva muži na konečné tramvaje číslo jedna v brněnských Řečkovicích. V přilehlém parčíku totiž v maskáčových kalhotách manipulovali s dvěma zbraněmi, pistolí a puškou s optikou.

„Prostor je to celkem frekventovaný, navíc nedaleko gymnázia což vyvolalo u kolemjdoucích značnou obavu. Na místo tak bleskově mířily všechny dostupné policejní hlídky, zalarmována byla i zásahová jednotka,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Vše se nakonec během několika minut vysvětlilo. Policisté na místě zjistili, že puška i pistole, které sice na první pohled věrně připomínaly ostré zbraně, byly jen na airsoftové kuličky.

I tak mají oba muži, kterým navíc policisté naměřili přes dvě a půl promile a jednu promile, zaděláno na problém. „Jejich airsoftovky totiž spadají do kategorie zbraní D, se kterými se pod vlivem alkoholu, navíc na veřejnosti, nesmí manipulovat,“ doplnil Chaloupka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky PČR, policie, policisté, airsoft, zbraně, záahovka, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dva opilí Brňané se vyrazili do ulic s airsoftkami v ruce. Přijela pro ně zásahovka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.