Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Mladá žena z Brna se chtěla oběsit. Policisté přeřízli provaz na poslední chvíli

Mladá žena se po telefonu svěřila rodičům, že si chce vzít život. Kontraktovali proto policisty, aby dceru jeli zkontrolovat. Když vyrazili dveře, stihli oběšenou dívku na poslední chvíli odříznout a zavolat záchranáře.

Hlídky policistů spěchaly do bytu v centru Brna. Tam měla bydlet mladá žena, která se po telefonu svým rodičům svěřila, že chce skončit se životem. Zatímco s ní jeden z nich hovořil, druhý zalarmoval policisty na lince 158.

„Policisté dorazili právě včas, při cestě k bytu se prostřednictvím radiostanice dozvěděli, že by osoba měla mít uvázaný provaz kolem krku. Zpoza dveří bylo slyšet sípavé zvuky. Nebylo tedy na co čekat, policisté vykopli dveře a vtrhli do bytu právě včas, aby mohli visící ženu podepřít a odříznout,“ popsal policejní mluvčí Pavel Šváb.

Následně zjistili, že je stále aktivní hovor s matkou nešťastnice. Té tak obratem mohli potvrdit, že vše dopadlo dobře a její dceři už volají zdravotníky, kteří se o ni vzhledem k jejímu psychickému stavu postarají.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky PČR, policisté, sebevražda, žena, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá žena z Brna se chtěla oběsit. Policisté přeřízli provaz na poslední chvíli  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.