Počasí dnes22 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Cizinec spěchal na záchod, před kabinkou nechal tašku s půl milionem. Odnesl ji zloděj

Noční návštěva podniku v centru jihomoravské metropole vyšla cizince pěkně draho. Když ho popadla potřeba, rozutíkal se na záchod, ale tašku si do kabinky nevzal. Zavazadlo s hotovostí a elektronikou za zhruba půl milionu korun ve vteřině sebral neznámý zloděj.

Noční návštěva lokálu v centru Brna znamenala pro třicetiletého cizince opravdu citelnou ztrátu. Dobře se bavící muž si na malou chvíli odskočil na toaletu, tašku s cennostmi si s sebou ale nevzal.  

„Podcenil rychlost a šikovnost zatím neznámého pachatele. Ten během krátké chvíle pohodlně sebral cizincem odložené zavazadlo,“ popsal situaci policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Zloděj si v tašce odnesl notebook a další elektronika za nejméně dvě stě tisíc korun. Rychlého a pohotového zloděje také určitě potěšila finanční hotovost v eurech. Neopatrnému cizinci tak způsobil škodu za skoro půl miliónu korun.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To bych se raději pokadil, ale prachy bych si pohlídal - noční návštěva podniku neboli nočního podniku - tak to asi holky mají vydělaný bez práce a kroucení......

Čtvrtek, 29. února 2024, 15:32Odpovědět

Cizinec spěchal na záchod, před kabinkou nechal tašku s půl milionem. Odnesl ji zloděj  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.