Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hasiči při likvidaci požáru na Hodonínsku našli mrtvého člověka. Rodinný dům byl plný odpadu

Jihomoravští hasiči vyjížděli v pátek večer k požáru rodinného domu na Hodonínsku. Objekt byl zaskládaný odpadem, což jim ztěžovalo práci. V budově našli mrtvého člověka, jde o letošní první oběť u požáru v Jihomoravském kraji. Příčinu požáru určí následné vyšetřování.

V pátek po půl jedenácté večer vyjížděli jihomoravští hasiči k požáru rodinného domu ve Veselí nad Moravou. Jednotka, která po násilném vstupu do domu zahájila v dýchací technice průzkum uvnitř zakouřeného objektu. 

„Situaci ztěžoval fakt, že dům byl zaskládán odpadem. Velitel zásahu si proto nechal povolat další jednotky a vyhlášen byl druhý stupeň poplachu. Operační středisko na místo vyslalo celkem devět hasičských jednotek,“ uvedl mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška.

Hasební zásah probíhal pomocí tří vodních proudů. Hasiči museli postupně vynášet odpad z místností a venku jej dohašovat. Během zásahu našli hasiči v požářišti osobu bez známek života. Jde o letošní první oběť u požáru v Jihomoravském kraji. 

Likvidaci požáru ohlásil velitel zásahu v devětatřicet minut po půlnoci. Příčina požáru i vzniklá škoda jsou předmětem dalšího vyšetřování.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS JMK

Štítky HZS JMK, hasiči, požár, mrtvý, oběť, Hodonínsko, Veselí nad Moravou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči při likvidaci požáru na Hodonínsku našli mrtvého člověka. Rodinný dům byl plný odpadu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.