Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Labilní žena poškodila šalinu. Všichni mě tam chtěli znásilnit, tvrdila

Osmadvacetiletá Ostravačka skončila v péči zdravotníků poté, co v Brně poškodila šalinu a zhroutila se. Strážníkům tvrdila, že ji všichni cestující ve voze chtěli znásilnit, a byla agresivní. Způsobila škodu za více než deset tisíc korun.

V brněnské Rooseveltově ulici strážníky kontaktoval pracovník dispečinku dopravního podniku. Řekl jim, že kamera tramvaje zaznamenala, jak žena v Nádražní ulici poškodila lak pravé přední obliny jednoho z elektrických vozů.

„Mladá žena se chovala nestandardně, hlídce popisovala, že všichni kolem ji chtějí znásilnit. Střídání nálad, které vedlo až k agresi vůči jejímu okolí, naznačovalo problémy s psychikou. Proto strážníci pro posouzení jejího stavu přivolali zdravotníky,“ uvedla mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Záchranáři ženu po nezbytném vyšetření převezli do psychiatrické nemocnice. Dispečer dopravního podniku vyčíslil škodu vzniklou poškrábáním laku na více než deset tisíc korun. Událost si převzala strážníky přivolaná republiková policie.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto DPMB

Štítky MPB, strážníci, žena, tramvaj, šalina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To už není ani možný, co dnes děje!!! Žena z Ostravy se přijela do Brna ukázat v šalině, aby byla všema znásilněna - ta psychiatrie za chvíli už nebude stačit a chudáci lékaři, jedna vidí upíry, druhá hlásí znásilnění všemi ze šaliny - DROGY DĚLAJÍ DIVY A TA LIMONÁDKA PRODÁVANÁ ASI TAKY - TO JE DOBA CO???

Středa, 21. února 2024, 18:48Odpovědět

Labilní žena poškodila šalinu. Všichni mě tam chtěli znásilnit, tvrdila  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.