Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Žena demolovala posezení brněnské vinotéky. Vysvětlovala, že se tak brání před satanem a upíry

Bizarní případ vyráželi řešit brněnští strážníci kolem druhé hodiny ranní do Starého Lískovce. Hlídka vyrazila k jedné z vinoték, kde se nacházela žena, která demolovala posezení restauračního zařízení. Rozhazovala kolem sebe dřevěné židle, palety a kůly. Strážníkům později vysvětlila, že se tak brání před satanem a upíry.

Muž zavolal kolem druhé hodiny do Starého Lískovce brněnské strážníky, protože se stal svědkem toho, jak opilá žena vyhazuje dřevěné židle z restaurační zahrádky.

„Osmatřicetiletá žena po příjezdu strážníků popocházela mezi kusy rozbitého a poházeného dřeva. Šlo převážně o palety, staré poškozené židle nebo třeba dřevěné kůly. Žena měla na ruce drobné oděrky a na strážníky působila opilým dojmem. Přiznala, že nepořádek má na svědomí ona sama. Hlídce vysvětlovala, že se snažila ubránit se před satanem a upíry, a rozhodit palety a kůly do prostoru kolem sebe vyhodnotila jako nejlepší způsob ochrany,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Kusy rozbitého dřeva byly také na silnici a ohrožovaly bezpečnost provozu, a tak městští policisté vyrozuměli dispečery Brněnských komunikací a snažili se průběžně kusy dřeva zasahující do silnice odstranit sami.

Strážníci vzali v úvahu psychický stav ženy a přivolali záchranáře, na jejichž žádost provedli u ženy dechovou zkoušku s výsledkem 1,22 promile. „Zdravotníci po prvotním ošetření rozhodli o převozu ženy do psychiatrické nemocnice: Incidentem se tak budou dále zabývat úředníci,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky žena, alkohol, posezení, satan, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Jo neměl tam vystupvat někde blízko VÁCLAV UPÍR KREJČÍ?

Středa, 21. února 2024, 15:58Odpovědět

Diskutér T.

Asi viděla SATANA v obsluze, když jí řekli, že má platit za chlast!!!

Úterý, 20. února 2024, 11:33Odpovědět

Žena demolovala posezení brněnské vinotéky. Vysvětlovala, že se tak brání před satanem a upíry  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.