Počasí dnes22 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Namol opilý mladík bez boty skákal po autech. Za noční zábavu mu hrozí vězení

Silně opilý mladík si před třetí hodinou ranní krátil dlouhou chvíli skákáním po autech v brněnské Křídlovické ulici, na kterých způsobil škrábance a promáčkliny a poškodil jim díly. Mladík strážníkům tvrdil, že nic špatného nedělal. Za jeho chování mu však hrozí i vězení.

Křik silně opilého mladíka, který skákal po autech v Křídlovické ulici, přilákal pozornost svědka, který na místo přivolal hlídku strážníků. Pětadvacetiletý mladík podle svědka chodil po odstavených autech. Na jedné noze neměl botu a strážníkům tvrdil, že neví, kde ji ztratil.

Několik svědků strážníkům potvrdilo, že mladík po autech skákal a lehal si na střechy. „Nejprve prý vyšplhal na horní část fordu, odkud přeskočil na volkswagen, aby vzápětí přešel k renaultu, do jehož boku údajně kopal. Ze střechy fabie se prý pokoušel prokopnout sklo a poničil zadní stěrač. Skokem se podle svědků přemístil na chrysler, a odtud na střechu mazdy, jejíž okna se snažil vykopnout a ulomil prý zpětné zrcátko. Hlídka skutečně objevila šest ušpiněných automobilů s odřeným lakem a dalšími drobnými poškozeními. Zmíněný ford měl navíc výrazněji promáčklou střechu,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Mladý skokan se hájil, že se po autech procházel a podle svých slov nic špatného nedělal. „Za jeho chování mu teď ale hrozí i vězení. Strážníci ho totiž předali jako podezřelého z trestného činu,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky auta, skákání, mladík, vězení, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilý mladík bez boty skákal po autech. Za noční zábavu mu hrozí vězení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.