Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Žena nasedla strážníkům do auta a nesrozumitelně křičela. Po chvíli zjistili, že je hledaná

Strážci brněnského zákona vyrazili na sever Brna kvůli hlášení o podezřelé ženě v blízkosti školky. Osmnáctiletá dívka hlídce hned po příjezdu naskočila do auta, začala kolem sebe kopat a křičet. Vystoupit odmítla. Strážníci pochvíli zjistili, že je nezvaná pasažérka jejich vozu hledaná.

Do severní části jihomoravské metropole vyrazili brněnští strážníci poté, co pracovnice lesní školky nahlásila podezřelou osobu. Před vchodem do předškolního zařízení se údajně delší dobu pohybovala mladá zmatená žena.

„Když hlídka přijela a zastavila služební vozidlo před budovou, sedmnáctiletá žena okamžitě otevřela zadní dveře auta a sedla si do něho. Hlídka ji ihned vyzvala, aby z vozidla vystoupila. Brňanka ale nereagovala, začala kolem sebe kopat, energicky máchala rukama a nesrozumitelně křičela,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Hrozilo, že se při svém nevypočitatelném chování žena zraní. Proto skončila v poutech strážců brněnského zákona, kteří také přivolali záchranáře. Zdravotníci po prvotním vyšetření a ošetření naznali, že žena není v ohrožení života a převoz do nemocnice není nutný.

Při ověřování její totožnosti strážníci zjistili, že mladá dívka figuruje v evidenci hledaných osob. Hledanou ženu strážníci proto předvedli na nejbližší oddělení policie, kde jí sundali pouta a předali republikovým policistům.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky MPB, strážníci, auto, školka, hledaná osoba

Žena nasedla strážníkům do auta a nesrozumitelně křičela. Po chvíli zjistili, že je hledaná  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.