Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Do školy v Brně se vloupal cizí muž. Strážníci u něj našli nářadí

Do budovy základní školy v brněnských Kohoutovicích se mezi svátky vloupal zloděj. Muž však netoužil po vzdělání, ale po majetku. Po příjezdu strážníků se pak pokoušel i s batohem plným nářadí utéct.

V ranních hodinách 29. prosince strážníci dostali upozornění od pultu centrální ochrany o neschváleném vstupu do objektu školy v Kohoutovicích. Městská policie byla na místě za necelé tři minuty. Po vstupu do budovy si strážníci v jedné z chodeb všimli muže s batohem.

„Okamžitě ho vyzvali, aby zůstal stát. Ten však zákonné výzvy neuposlechl a dal se na útěk. Hlídka Brňana záhy dostihla a pomocí pout omezila jeho pohyb,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Při prohledání zlodějových věcí strážníci zjistili, že měl u sebe nejrůznější nářadí. Členové městské policie následně celou budovu prohlédli, jestli se tam neschovává další zloděj a zavolali republikové policisty.

„Přivolaní policisté si od strážníků celou událost převzali pro podezření ze spáchání trestného činu,“ dodala Jana Pokorná

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MPB

Štítky Brno, škola, nářadí, zloděj

Do školy v Brně se vloupal cizí muž. Strážníci u něj našli nářadí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.