Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Ženu v Brně profackoval kolemjdoucí muž. Před strážníky se hájil, že ji praštil jen jednou

Při ranní procházce ulicemi jihomoravské metropole k sedmatřicetileté Brňance přiběhl muž, jenž jí vlepil facku a utekl. Výtržník, který se před policisty snažil hrubé chování obhájit slovy, že ženu přece udeřil pouze jednou, si vysloužil pokutu.

Za brněnskými strážci zákona v ulici Rumiště přiběhla rozrušená žena. Policistům popsala, že od kolemjdoucího muže obdržela facku. Třiatřicetiletý výtržník hned po činu bez jediného slova odkráčel pryč.

„Napadená hlídce ukázala směr, kterým se pachatel vydal. Detailně popsala také jeho vzhled. Netrvalo dlouho a strážníci muže ze Znojemska kontaktovali v nedaleké ulici,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Pachatel nepopíral, že Brňanku udeřil. Hrubé chování ale obhajoval slovy, že přece kolemjdoucí ženě vlepil jen jednu facku, a ne dvacet. Žena neutrpěla žádná zranění, proto strážníci s mužem projednali přestupek proti občanskému soužití a napařili mu pokutu.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, městská policie, strážníci, facka

Ženu v Brně profackoval kolemjdoucí muž. Před strážníky se hájil, že ji praštil jen jednou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.