Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Ženu v Brně naštval spořivý otec. Vypínal jí v domě pojistky

Obyčejné nahazování pojistek se vymklo z ruky rodině v jihomoravské metropoli. Zdánlivě jednoduchý úkol skončil krvavým úrazem, když se o kliku od skříňky s vypínači přetahoval senior s přítelem své dcery. Tu namíchlo, že otec proud ustavičně vypíná, a situaci proto přišel vyřešit její partner.

Na chronického vypínače elektřiny si stěžovala žena na severu Brna. Nervy drásající soutěž o nadvládu nad klikou od skříně s pojistkami vyústila v moment, kdy se obyvatelka domu s hlídačem spotřeby pohádala.

„Sedmaosmdesátiletý muž prý ke schránce šel na žádost své dcery. Otec podle ní neustále dodávky proudu vypíná,“ uvedl mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem. Dvojice spolu ale situaci nevyřešila, a tak se k plechovému boxu vydal ženin přítel.

Jenže ani tehdy boj neskončil. Třicátník s důchodcem přešli ze slovní výměny k přetahování o kliku k pojistkám, až se nakonec penzista praštil o zeď. Na hlavě mu pak zůstal krvavý šrám.

„Strážníci proto vyrozuměli záchrannou službu. Mladý muž mezitím zápolení přiznal, ale odmítl, že by ho naschvál odstrčil nebo udeřil. Uznal, že zvýšil hlas a kliku pevně držel, aby dal najevo svou sílu,“ sdělil a doplnil, že vysvětlení potvrdil i senior. Partner jeho potomka je nyní podezřelý z přestupku proti občanskému soužití a případ míří do správního řízení.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, pojistky, senior, muž, spor, hádka, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Em Kresová

No chtělo by to podrobnosti - tedy - čí je ten byt, a kdo tu EE platí. Oni si to mlaďoši představují jak hurvínek válku. Máme práva a nároky a rodičové vy to plaťte. Má-li přítele, tak už je dospělá, takže .....

Středa, 6. prosince 2023, 14:21Odpovědět

Josef Brožek

Tak tomu říkám generační střet jako prase! :-)

Pondělí, 4. prosince 2023, 13:37Odpovědět

Ženu v Brně naštval spořivý otec. Vypínal jí v domě pojistky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.