Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Na ženu v Brně zvonil muž s rozepnutým poklopcem a penisem v ruce

Strach otevírat dveře bude mít po otřesném zážitku žena v jihomoravské metropoli. Nepříjemnou vzpomínku ji vryl do paměti soused, jenž toužil po obdivu. Obyvatelce bytovky už dřív nutil fotky svého nahého těla, tentokrát se ale rozhodl, že se k nájemnici staví osobně. Zazvonil tedy a se ztopořeným přirozením v ruce čekal, co se stane dál.

Velmi nevhodným způsobem se zachoval třiačtyřicetiletý muž v městské části Brno-Líšeň. Vydal se na návštěvu za o dva roky mladší sousedkou, pro kterou si ale přichystal nechtěnou podívanou. Poté, co o sobě dal vědět zvonkem u dveří, rozepl si kalhoty a čekal.

Ženě se tak po otevření naskytl nevyžádaný pohled na mužovo přirození, které svíral v ruce. „Když okamžitě zabouchla, prý opakovaně klepal a odešel až poté, co na něho přes dveře křičela. Hned potom přivolala hlídku městské policie,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Po příjezdu se strážníkům také svěřila, že večerní přehlídka nebyla první negativní zkušeností, kterou s exhibicionistou měla. V minulosti se jí například snažil ukazovat fotografie, na nichž byl nejspíš opět jeho penis.

„Nájemník nejprve hlídce řekl, že si není vědom nějakého nevhodného chování. Po chvíli ale dodal, že si matně na něco vzpomíná, prý se léčí, pravidelně užívá medikamenty a často bývá takzvaně mimo,“ dodala. O vině a případném trestu nyní rozhodnou úředníci, kterým strážci zákona podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití oznámili.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brno, MP Brno, strážníci, soused

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Luboš Pacik

Nádherný článek, aj jsem na chvíli zapomněl na pjetiblby ????

Středa, 25. října 2023, 12:17Odpovědět

Diskutér T.

Tak na to už není VŮBEC SLOV - HULVÁT PRVNÍ LIGA OPLZLOSTI - tam bych nechtěl bydlet ani zadarmo!! JE POTŘEBA ZAJISTIT POŘÁDNOU DOMOBRANU !!! Fujky fujky, takhle ukazovat kulky, že Ti není hamba tady, nechal bych Tě zhebnout hlady!!

Středa, 25. října 2023, 05:47Odpovědět

Na ženu v Brně zvonil muž s rozepnutým poklopcem a penisem v ruce  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.