Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Opilec v Brně vytahoval z kalhot nůž. Dostal za to pěstí

S podivným případem si lámou hlavu brněnští kriminalisté. Na záhadu je upozornili kolegové, kteří před měsícem zabránili pobodání při bitce mezi dvěma muži. Tu rozpoutal krátký rozhovor, po kterém jeden z dvojice vytáhl nůž a druhý mu za to bryskně přišil ránu do obličeje. Na kamerovém záznamu ovšem policisté našli i třetí osobu, se kterou nyní potřebují mluvit.

Přesně mířeným úderem do tváře skončila neshoda dvojice opilců v jihomoravské metropoli. Na konci července se podroušení alkoholem potkali v ulici Reissigova a dali se do řeči. Chvíli poté, co si sdělili sotva pár slov konverzace zažehla hádku. Jednoho z přítomných výměna názorů rozohnila natolik, že si sáhl ke kalhotám a od opasku vysvobodil nůž. S kudlou pak svému sokovi vyhrožoval.

Ani strach z bodného zranění ale druhého opilce nerozhodil. Takticky vyčkal na vhodný moment a svého protivníka bacil pěstí do obličeje, až muž s nožem slétl na zem. Pak se s pusami plnými nadávek a výhružek oba potáceli dál cestou k ulici Domažlická. Tam ale byli strážníci, kteří další agresivitě zabránili.

„Kriminalisté nyní podrobně zjišťují, co přesně se během roztržky odehrálo. Podařilo se jim zajistit kamerové záznamy, na kterých ulicí prochází oba dva, ze snímků je však patrné, že s nimi šel ještě třetí muž,“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka. A právě s touto osobou by jihomoravští policisté chtěli hovořit. Žádají proto o pomoc veřejnost. „Pokud muže na záznamu poznáváte, volejte na linku 158,“ uzavřel.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Brno, krimi, nůž, bitka, hádka, policie, záznam, kamery

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Petr

Toho znam, to je Milos. Poznávám tu jeho piju na leve tvari.

Pondělí, 4. září 2023, 14:56Odpovědět

Opilec v Brně vytahoval z kalhot nůž. Dostal za to pěstí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.