Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Přecitlivělý mladík z Brna předvedl bláznivou scénu. Rozmlátil si hlavu popelníkem

I muži v Brně mají své dny, přesvědčili se nájemníci bytového domu ve středu města. Tam je ráno vylekal emotivní výstup, za kterým stál devatenáctiletý mladík. Plakal, křičel a celou etudu zakončil mlácením do skleněného popelníku, kterým si nakonec demonstrativně rozbil hlavu.

K bláznivé situaci došlo v úterý ráno. Brzy se o všem dozvěděli také strážníci, které povolala do terénu starostlivá nájemnice. Do sluchátka sdělila, že má obavy o zdraví sousedů. Ti vedli emotivní hádku na balkoně. Ozýval se pláč, jekot a podivné rány. Dvě hlídky si proto udělaly čas a zajely se na dění podívat. 

V bytě v prvním patře našli strážníci devatenáctiletého Brňana, který měl v oblasti hlavy krvácející řeznou ránu. Jedna z hlídek mu ihned poskytla první pomoc a do příjezdu zdravotníků kontrolovala jeho životní funkce. Další strážníci mezitím od přítomných svědků zjistili, že mladý Brňan si zranění údajně způsobil sám,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Městští policisté rychle volali na místo záchranku, která se nešťastníka ujala. Zajímali se také o to, proč k události došlo. Dozvěděli se ale pouze stručné informace. „Mladík prý, když přišel domů, vyvolal hádku, začal se chovat afektovaně a demonstrativně si o hlavu rozbil skleněný popelník. Naštěstí nikoho jiného nezranil. Po prvotním nezbytném ošetření převezli zdravotníci Brňana do nemocnice,“ doplnila Pokorná.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Hádka, Muži

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

NO JO TRAVIČKA ZELENÁ - TO JE JEHO POTĚŠENÍ - TRAVIČKA ZELENÁ - PALICE ROZMLÁCENÁ - NEMÁM OPĚT CO DODAT. HEZKEJ DEN VŠEM A POPELNÍKY POUŽÍVEJTE NA TO, K ČEMU JSOU URČENÝ A NE SE S NIMA MYDLIT DO DUTEJCH PALIC.

Středa, 23. srpna 2023, 14:40Odpovědět

Přecitlivělý mladík z Brna předvedl bláznivou scénu. Rozmlátil si hlavu popelníkem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.