Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Zastřelte mě, řvala na strážníky žena v Brně. Pak je poplivala

Z nepřístojného chování se bude zpovídat žena ze Zlínska, která se vydala na divoký výlet do jihomoravské metropole. Návštěvnice si do města přijela odfrknout s lahví vína, místo odpočinku ale nakonec dala lekci strážníkům. Po poučení, jak mají dělat svoji práci, je vyzvala, aby ji zastřelili. Když tak neučinili, naplivala jim do udivených obličejů.

Vinné odpoledne si v centru Brna prožila pětadvacetiletá výletnice ze Zlínska. Při vyhřívání s lahví vína na sluníčku v Křenové ulici zahlédla strážce zákona, kteří zrovna opodál zasahovali. Znuděná turistka se proto rozhodla, že se do řešení problému také přidá.

Strážníkům se ale její nevybíravé způsoby příliš nelíbili a upozornili ji na městskou vyhlášku, která zakazuje požívání alkoholu na veřejnosti. Opilá žena si pak při chrlení vulgarit provokativně vína znovu lokla.

„Když ji hlídka vyzvala k prokázání totožnosti, rozhodla se z místa odejít. V tom jí však strážníci zabránili. Žena byla viditelně pod vlivem návykových látek a její nálady se rychle střídaly,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Rozdováděná Zlíňanka použila všechny triky, aby hlídku obměkčila. V jednu chvíli dokonce po překvapeném strážci zákona požadovala, aby ji zastřelil. Poté zahrála na citovou stránku a ubrečená jim vyčetla, že se už několik dní pořádně nevyspala.

„Vzápětí asertivní strážníky častovala hodně nevhodnými výrazy, a dokonce se pokusila napadnout jednoho z nich. To se jí však nepodařilo a skončila v poutech,“ sdělila a dodala, že dvacátnice vzali na záchytku.

Tam ještě tropila další psí kusy, lidi okolo sebe sprostě urážela a svůj výstup zakončila plivancem do obličeje jednoho ze strážníků. „Podezření ze spáchání hned několika přestupků oznámila hlídka úředníkům, kterým bude muset žena důvody svého nevhodného chování vysvětlit,“ uzavřela.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Zlínsko, strážníci, žena, alkohol, MP Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

CO SE TO V POSLEDNÍ DOBĚ VYSKYTUJE V BRNĚ ZA DOBYTEK A JAK SE CHOVAJÍ VŮČI POLICII? NA TO UŽ OPRAVDU NEMÁM SLOV A OPĚT HLÍDKU OBDIVUJI - ZAVEDL BYCH OPĚTOVNÉ MYDLENÍ OBUŠKY NA VŠČEJNOSTI - PRO VÝSTRAHU OSTATNÍM ŽIVLŮM A PODOTÝKÁM NEJSEM KOMOUŠ!!!

Úterý, 22. srpna 2023, 17:57Odpovědět

Zastřelte mě, řvala na strážníky žena v Brně. Pak je poplivala  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.