Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Mladíci v Brně rozbíjeli cizí auta. Děláme dobrý skutek, hájili se

Nevybíravým chováním se strážníkům v jihomoravské metropole ukázali mladíci, kteří si v nočních hodinách vybíjeli zlost na cizích autech. Hlídce se nejdřív představili jako zachránci dopravní značky, kterou někdo odnesl a oni pouze dávali vše do pořádku. Do pohádky o záchranné misi jim ale hodila vidle svědkyně, která si dvojici při rozbíjení vozů natočila na telefon.

Hlasité bouchání, agresivní kopání a lomcování s klikami aut vyrušilo z nočního spánku obyvatele Brna v Merhautově ulici. Z neznámého důvodu si vztek na zaparkovaných vozech vylívali dva muži, kteří se při svém řádění zaměřili zejména na světla dopravních prostředků.

Jednomu z nich se líbila také přenosná dopravní značka, jež si hodil přes rameno a po ničivých radovánkách s ní i se svým druhem odpochodoval na křižovatku s Provazníkovou ulicí. Tam už ale na dvojici číhali strážci brněnského zákona.

„Hlídce tvrdil, že značení našel uprostřed silnice a jen ho vrací zpět. Že by bouchali či kopali do aut nejprve popřeli,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková. Mladíci ale měli smůlu a spravedlnosti, které se snažili uniknout pod zástěrkou dobrého skutku, se jen tak nevyhnuli.

Strážníci radši prohlédli odstavená vozidla v okolí a při průzkumu narazili hned na dvě auta s rozbitým osvětlením. Hlídce navíc pomohla pohotová svědkyně, která nepřístojné chování dvacetiletých mužů zachytila na mobil. „Následně přestali zapírat a městské policii se přiznali. Strážníci pak případ s podezřením ze spáchání trestného činu předali přivolaným policistům,“ dodala.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, strážníci, dopravní značka, auta, MP Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Roman Peršín

Zdravím. Tak to jedno auto bylo moje. Ti zmetci mi rozbili obě přední světla. Takže místo výletu s dětmi do Polska jsem jel šalinou na policii. Byli to nějaký Novotný a Liška. Mám škodu deset tisíc když si to budu dělat sám. Teď budu mít lítání na policii. Pak bude těžké to z nich dostat. Radši bych oželel ty peníze a radši bych jim zlámal obě ruce ať ani nevytřou pr.del. Co to je hovada ti mladí?

Pondělí, 21. srpna 2023, 17:27Odpovědět

Diskutér T.

Osobně bych na ně poštval hladový vlčáky někde z útulku, aby viděli, kolik si každý na auto musí našetřit - HOVADA - JAKÁ TO BYLA RASA - ASI OD PRIMASA - TVRDÝ TRESTY NA TYHLE POVALEČE A VAGABUDNDY.

Pondělí, 21. srpna 2023, 17:19Odpovědět

Přéma Gorovitz

Zasranci.....vidět je tak maj mdré jelita na těle.

Pondělí, 21. srpna 2023, 12:35Odpovědět

Mladíci v Brně rozbíjeli cizí auta. Děláme dobrý skutek, hájili se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.