Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Neděle 23. června 2024  |  Svátek má Zdeňka
Bez reklam

Šikanujete lidi, řval muž v Brně na strážníky, když mu vypnuli muziku

Rytmické tóny taneční muziky se nesly okolím Brněnské přehrady, kde se konala akce v místní restauraci. Hudba dolehla až k uším spícího Brňana. Na podnik poslal městskou policii, protože si myslel, že venku se pořádá technoparty. Pracovníci v uniformách nakonec majitele donutili repráky vypnout, aby s ním následně svedli ostrou při.

Na linku 156 se ozval uprostřed noci frustrovaný muž, jemuž nervy pocukala hudba z tamější restaurace. Provozovna nedaleko hladiny vodního díla na řece Svratce totiž pouštěla muziku nahlas. Nespokojený Brňan událost nahlásil městské policii a žádal, aby zakročila. Stěžoval si totiž, že se v místě koná technoparty. Na akci se proto pozvali neplánovaně strážníci, kteří krátce pro příjezdu zakročili. 

„Strážníky už zpovzdálí obklopily dunivé tóny a rychle proto vyhledali obsluhu. Během rozhovoru se servírkou přišel i spolumajitel podniku. Hudbu sice vypnul, se spácháním přestupku však nesouhlasil,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Majitel si nenechal nic líbit. Příslušníky v uniformách zasypal sprškou nadávek. Pohrozil hlídce, že má kámoše v politice i u policie. Celkově zhodnotil práci městské práci jako šikanování lidí.  Strážníci  si ale z nadávek nedělali těžkou hlavu a Brňana pozvali k úředníkům, kde ho zřejmě nemine pokuta. „Hlídku tím nijak neobměkčil a nedělní pouštění hlasité hudby bude moci vysvětlit ve správním řízení,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Město Brno

Štítky Brno, Strážníci, Hudba, Přehrada, Bystrc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baron Kocharovski

no jo, vypínat repro, nasazovat botičky, buzerovat..., ale když někde BRIKETY dělají bordel, švestky, abys pohledal!

Pondělí, 7. srpna 2023, 16:49Odpovědět

Baron Kocharovski

25 mínusů mi nevadí. jen bych opravdu RÁD, kdyby mi někdo z nich napsal, jak jim švestky skutečně KDY POMOHLY, když měli sami problém s BRIKETAMI. (a není třeba se bavit o zatápění v zimě). ;-)

Úterý, 8. srpna 2023, 14:05Odpovědět

Šikanujete lidi, řval muž v Brně na strážníky, když mu vypnuli muziku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.