Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muži v Brně metali housky po prodavačce. Je až moc hezká, vysvětlili strážníkům

Do obchodu s potravinami zavítala v jihomoravské metropoli dvojice přiopilých třicátníků. Nakupovat se muži ale nechystali. V prodejně vytáhli vlastní flašky s alkoholem, překvapené zákazníky děsili nevhodným chováním a po zaměstnancích obchodu házeli pečivo. Vinu za nepříjemnou scénku opilci přisuzovali vzhledu jedné z pracovnic, která oběma podivným Brňanům připadala atraktivní.

Hlasitý křik se v odpoledních hodinách ozýval z obchodu v městské části Brno-Bystrc. Napjatou situaci způsobilo duo mužů, kteří se do prodejny přišli posilnit alkoholem. Ten si s sebou ale už přinesli v batohu. Když je personál upozornil na to, že vlastní pití v potravinách konzumovat nesmí, naštvali se.

„Údajně byli oba na zaměstnance drzí, hrubí a přítomní z nich měli strach. Od jedné z prodávajících se také dozvěděli, že při minulé návštěvě dokonce po pracovnících házeli pečivo,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Neslušné vychování potvrdili třicátníci i po příjezdu strážníků. K hlídce přistupovali arogantně a své předchozí prohřešky zlehčovali. Strážcům zákona poté podali ještě nevhodnější vysvětlení.

„Starší z nich prohlásil, že je to vina jedné z pracovnic, protože je přitažlivá. Hlídka oba Brňany z prodejny vykázala a podivné chování, které bylo v rozporu nejen se zákonem, oznámila úředníkům,“ dodala.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brno, strážníci, alkohol, obchod, prodavačka, opilci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muži v Brně metali housky po prodavačce. Je až moc hezká, vysvětlili strážníkům  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.