Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Naši kamarádku vám nedáme, postavila se tlupa opilců z Brna proti zdravotníkům

Napjatá atmosféra zavládla v brněnské ulici Dornych, kde dělala nepokoje parta opilců kvůli zraněné kamarádce. Opilé ženě se udělalo zle a neovládala se, kvůli čemuž spěchali do akce zdravotníci. Jenže práci jim ztěžovali alkoholem posilnění Brňané, s nimiž se nakonec utkali strážníci.

K události došlo odpoledne nedaleko brněnského podchodu, kam s oblibou chodí nejen na jednu skleničku krabicového vína mnohé partičky. Dýchánek se ale tentokrát úplně nepodařil. Do potíží se dostala sedmatřicetiletá žena, jež pitku nezvládla. Do terénu proto spěchala záchranka, kterou ale obestoupil hlouček opilých lidí. Záchranáři si proto raději zavolali na pomoci strážníky a pracovníci v uniformách se vůbec nenudili.

„Zdravotníci doporučili její umístění na záchytnou stanici, jenomže během čekání na převozní sanitku se do situace začal nevybíravě vměšovat třiadvacetiletý muž. Strážníky ohrožoval a zákrok vystupňoval, když sáhl po svém stehenní pouzdru s teleskopickým obuškem,“ sdělil mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Hlídka městské policie nečekala, až je potížista napadne obuškem. Mladíka složila a spoutala, aby nedělal další problémy. Ve chvíli souboje se probrala i indisponovaná Brňanka, jež vrhla své poslední síly proti strážcům brněnského zákona. „Dala plný průchod své agresivitě dala a strážníkům nezbylo nic jiného, než proti ní postupovat obdobně. Asistovali potom i při převozu v sanitce. Případ míří do správního řízení,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Strážníci, Nakupování, Alkohol, Zdravotníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Ano píše o tom, protože to začíná být aktuální TÉMA KAŽDÉHO DNE - nečtěte paní KRIMI, ale aktuality a budete mít o čem číst hned, jen chtít nalistovat tu správnou stránku - nic proti ničemu, ale v KRIMI JSOU KRIMI ZPRÁVY!!!!!!

Úterý, 13. června 2023, 15:25Odpovědět

Marie Glanczová

že drbna má už jen trapné téma o čem píše-rvačky, cigáni, ukrajinci...asi na víc nemají

Úterý, 13. června 2023, 09:40Odpovědět

Diskutér T.

Lituju MP. Brno i RZS - někde jinde třeba umíral člověk a oni musí opilce - kteří nevědí, co je chodit do práce na směny a mít zodpovědnost za životy a ochranu lidí!!!!!!!!!!

Pondělí, 12. června 2023, 19:22Odpovědět

Diskutér T.

Knoflíčku - co to piješ za chlast, že tady píšeš bláboly o ničem....je to k tématu???

Pondělí, 12. června 2023, 19:19Odpovědět

Naši kamarádku vám nedáme, postavila se tlupa opilců z Brna proti zdravotníkům  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.