Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muže v Brně kousla temperamentní přítelkyně. Za trest jí ostříhal vlasy a vyhodil z bytu

Osobitým způsobem ukončil soužití s přítelkyní devětatřicetiletý muž z Brna. Se svou o čtyři roky starší milou měl ohnivou rozepři, při níž došlo na ostré slova, kousání či škrábání. Brňan si po čase řekl, že takové výlevy nemá zapotřebí. Ženě ošmikal vlasy a vyhodil ji z bytu na ulici, kde se objevili i strážníci.

K dramatické situaci došlo koncem týdne na severozápadě Brna. Právě tam zamířila hlídka městské policie, aby uklidnila dva rozhádané partnery. Krátce po příjezdu přivítal pracovníky v uniformách brzy čtyřicetiletý muž a začal s vyprávěním příběhu i důvodů, proč vytočil tísňovou linku. „Strážníkům po příjezdu ukázal krvavé škrábance na předloktí a zřetelné stopy po kousnutí. Lékařské ošetření však opakovaně odmítal,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Brňan si rovněž stěžoval na to, že jeho výbojná známost mu přímo na ulici roztrhala oblíbenou košili. Všemu navíc přihlíželi kolemjdoucí. Strážníci si vše zapsali do notýsku a vyzvali ke slovu třiačtyřicetiletou s neobvykle střiženými vlasy. Brňanka emotivně a hlasitě gestikulovala. Tvrdila, že se přítele ani nedotkla.

„Zranění mu prý při dřívějším konfliktu způsobil jeho kamarád. Také strážníkům řekla, že její mladší přítel jí bez souhlasu ostříhal vlasy a vyhodil z bytu,“ dodala Pokorná s tím, že celá událost z úřední povinnosti oznámili strážci brněnského zákona všechny nashromážděné poznatky správnímu orgánu.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Strážníci, Stříhání, Hádka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muže v Brně kousla temperamentní přítelkyně. Za trest jí ostříhal vlasy a vyhodil z bytu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.