Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Po muži z jižní Moravy pátral vrtulník. Neřekl manželce, že jde na pivo

Velké obavy prožívala ve čtvrtek večer žena z Vyškova. Její manžel si vyjel na cyklistickou projížďku a ani po několika hodinách se nevracel. Policisté neváhali a do pátrací akce zapojili i vrtulník. Nakonec se ukázalo, že se muž zdržel v hospodě.

Na obvyklou cestu na kole se muž vydal okolo šesté hodiny večer. Když se ani v jedenáct nevracel, kontaktovala zoufalá manželka policii. „Na projížďku se muž vydal sám, nevzal si mobilní telefon a nic neobvyklého se mezi nimi také nestalo. Paní měla o manžela veliké obavy. Policistům sdělila i obvyklou trasu směrem k Jedovnicím, kterou se většinou vydával, šlo převážně o lesní cesty," popsala situaci policejní mluvčí Alice Musilová.

Po zmizelém cyklistovi začali na dlouhé trase pátrat blanenští i vyškovští policisté a do akce povolali také služební vrtulník. Po muži ale nebylo ani stopy. S úlevnou zprávou přišla po jedné hodině ráno až jeho manželka.

Žena policistům zavolala, že se muž v pořádku vrátil domů. „Nic zlého netušíc si zašel ještě na pár piv do vyškovské restaurace s dlouholetým kamarádem, kterého při návratu potkal. Policistům se omlouval, že netušil, co způsobí," řekla ke šťastnému konci případu Musilová.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, pátrání, cyklista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po muži z jižní Moravy pátral vrtulník. Neřekl manželce, že jde na pivo  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.