Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Žena z Brna vyfackovala kvůli cigaretě Slováka, kterého předtím napadl její přítel z Bruntálska

Dramatickou potyčku odstartovala žena z Brna, která požádala kolemjdoucího Slováka o cigaretu. Ten kuřačku odbil v nevědomí, že tím vyprovokoval jejího o čtrnáct let mladšího přítele z Bruntálska. Aby pomstil svou dámu, shodil Slováka na zem. Rozhořčená ženu pak využila šance a chamtivého muže vyfackovala. Podle svědků se téměř nebránil.

Brněnští strážníci od sebe u Hlavního nádraží odtrhli hned několik rváčů. „Po příjezdu hlídka na místě řešila spor sedmatřicetileté ženy z Brna, třiadvacetiletého muže z Bruntálska a jedenačtyřicetiletého Slováka,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Po chvíli hlídka zjistila, že si Brňanka chtěla od kolemjdoucího vzít cigaretu. „Ten její žádosti nevyhověl. Na to zareagoval její přítel tak, že do procházejícího muže údajně strčil takovou silou, až upadl na chodník,“ dodává Pokorná. Kuřačka situace využila a ležícího muže několikrát za sebou zfackovala. Podle svědků se ale Slovák vůbec nebránil a z boje vyvázl bez zranění.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky cigareta, Brno, Slovák, kuřačka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Beránek

A jak to teda dopadlo, vykouřila mu nakonec?

Neděle, 21. května 2023, 13:56Odpovědět

Kateřina Slavíčková

Když ji odbil,tak to ji mohl rovnou i dobít.. A nebo že by odbyl?

Neděle, 21. května 2023, 12:46Odpovědět

Kateřina Slavíčková

No to se toho stalo. Takové aférky tam jsou na denním pořádku.

Neděle, 21. května 2023, 12:44Odpovědět

Blanka B.

Ceška jazyk nebyla moje kobylek. Pro příští informaci, ať je to v povědomí, "v nevědomí" je dost krkolomné, "nevěda, že" je normálně srozumitelně asi každému. O hrubkách už vůbec nemluvě. A nějaký závěr případu nebo si všichni jen tak pokecali a poplácali se po ramenech?

Neděle, 21. května 2023, 11:59Odpovědět

Lubos Minejta

Proboha, naučte se alespoň pravopis!!!! Odbýt někoho je s Y, toto není odbíjená ani to nemá nic společného s dobíjením baterií!!! A jak píše kolegyně níže, odbít v nevědomí, co to je za výraz? Nadpis článku taky katastrofa. Po jeho přečtení jsem si myslel všechno jiné, než jak je to napsané v článku! Tedy že toho Slováka napadl přítel z Bruntálska, pán se po napadení přesunul do Brna, kde ho napadeného požádala paní o cigaretu, aby se načež zjistilo, že zranění mu způsobil její přítel. Dávám 10% za snahu, jinak bída.

Neděle, 21. května 2023, 07:51Odpovědět

Mistyc Oz

To Monika Rufus. Ja jsem si precetl ten clanek a asi bych tomu nevenoval pozornost. Az do chvile,kdyz jsem si precetl vas komentar. V ten moment jsem se opravdu od srdce rozesmal. Uz dlouho me nic tak nepobavilo. Gratuluji ji vam k vasemu smyslu pro humor.

Neděle, 21. května 2023, 03:16Odpovědět

Monika Rufus

Dobrý den, můžete mi, prosím, někdo přeložit větu: "Ten kuřačku odbil v nevědomí, [...]". Děkuji :-)

Sobota, 20. května 2023, 21:01Odpovědět

Žena z Brna vyfackovala kvůli cigaretě Slováka, kterého předtím napadl její přítel z Bruntálska  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.