Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Moje paní si zaslouží nové kalhotky, hájil se muž v Brně u pokladny

Vylepšit a potěšit přítelkyni novým spodním prádlem se pokusil muž v Brně, který se vydal kvůli záměru do obchodního centra. Za svůdné kalhotky ale nezaplatil, což neušlo pozornosti nesmlouvavému sekuriťákovi. Ten i s pomocí strážníků zařídil, aby se tanga vrátila zpět do regálu.

Případ se odehrál v bohunickém hypermarketu, který se nachází v tamějším obchodním centru. Na večer tam zavítal dvaatřicetiletý zákazník, aby udělal radost přítelkyni. Pro svou milou vybral nejlepší kousky. Když už si představoval, jak nové svršky budou vypadat na jeho známosti, postavil se mu do cesty sekuriťák. Pracovník ostrahy si totiž všiml, že Brňan za část nákupu zaplatil. Zbylou část ale ulil. Zloděje zastavil, konfrontoval se zjištěním a přivolal strážníky. 

Přivolaní strážníci zjistili, že si chtěl odnést čtvery dámské kalhotky v hodnotě bezmála 1200 korun. Omlouval se tím, že už mu na ně nezbyly peníze. Hlídka městské policie se ale v evidenci přestupků dobrala záznamů, podle kterých nešlo o mužovu první krádež,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem

Pracovníci v uniformách lapku poučili. Kradená tanga vrátili do regálu a navíc hříšníkovi napařili sankci. „Z prodejny tak odešel bez nového spodního prádla, dostal od strážníků pokutu výrazně převyšující hodnotu zboží,“ dodal Ghanem. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Brno, Strážníci, Krádež, Obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Moje paní si zaslouží nové kalhotky, hájil se muž v Brně u pokladny  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.