Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

V Brně se strhla dívčí válka. Fackovanou nakonec vyhrál muž

Ženský souboj, při kterém se rozkmotřené sokyně fackovaly a tahaly za vlasy, pozorovali lidé v Brně. Dvojice si k ráznému řešení problémů vybrala rušnou ulici v centru města. Aby bitku ukončil, vložil se do fackování také přítel jedné z žen.

Nepříjemnou podívanou měli v pondělí večer lidé v brněnské Masarykově ulici. Atmosféru pokazila hlučná skupinka opilých lidí, jejichž chování se rychle zvrhlo v napadení. Jedna z žen totiž fyzicky atakovala druhou. „Přihlížející proto nelenili a přivolali strážníky. Po příjezdu hlídka zjistila, že přítomné ženy si nejprve vzájemně vyměňovaly vulgární nadávky. Následně jedna z žen údajně udeřila svoji sokyni několikrát otevřenou dlaní do obličeje a začala ji tahat za vlasy," popsala mluvčí strážníků Jana Pokorná.

Dvaatřicetiletá žena si nic nenechala líbit a fackování i tahání za vlasy začala sokyni oplácet. Když už bylo nejhůř, vložil se do dívčí války také přítel napadené. „Prý aby ukončil souboj, dal své milé také pár facek. Potyčka se naštěstí obešla bez zranění, a to i díky včasnému zákroku strážníků," informovala Pokorná.

Napadená žena skončila po souboji na záchytné stanici. Nadýchala totiž 2,71 promile. „Přivolaní policisté vyloučili, že by byl spáchán trestný čin. Strážníci podezření ze spáchání přestupků proti občanskému soužití oznámili správnímu orgánu," dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky městská policie, strážníci, zásah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně se strhla dívčí válka. Fackovanou nakonec vyhrál muž  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.