Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Muž v Brně udělal táborák vedle plynové lahve, aby usušil prádlo. Skončil s popáleným obličejem

Smůlu si vybral muž na jihu Brna, kde rozdělal oheň, aby usušil prádlo a ohřál. Na táborák zadělal pod mostním objektem. Při chvilce nepozornosti ale ztratil nad plameny kontrolu. Od ohně chytly jeho svršky rozvěšené na šňůře i Brňan, kterého z potíží vytahovali hasiči, zdravotníci i strážníci.

Původně si muž chtěl pouze nad ohněm ohřát jídlo. Následně ale chytl text na šňůře a při hašení se táborník popálil. Nešťastníka našli strážníci, jak krotí plameny. S popáleným a opuchlým obličejem mu přivolali sanitku. Navíc zjistili, že při situaci hrozilo daleko větší nebezpečí.

„Od vážnějšího poranění ho s velkou pravděpodobností uchránilo, že na sobě měl několik silných vrstev oblečení.  Městská policie požádala o příjezd i hasiče a ti brzy dostali menší požár pod kontrolu. Ještě před zásahem je strážníci upozornili, že v blízkosti plamenů zůstala ležet dvoukilogramová plynová láhev,“ dodal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Na místo kromě požárníků dorazila rovněž záchranka. Popáleného pozvali do sanitky, kde mu poskytli ošetření. Pro pracovníky v uniformách ale nekončila. „Strážníci pamatovali také na to, že je nutné informovat Brněnské komunikace. Jejich pracovník strážníky ujistil, že stav mostu důkladně zkontroluje,“ dodal Ghanem. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, Strážníci, Oheň, Ulice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně udělal táborák, aby usušil prádlo. Skončil s popáleným obličejem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.