Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Muž z brněnského Bronxu neviděl, koho má doma. Celou noc volal policisty s baterkami

Náročnou noc si prožil muž z brněnského Bronxu a s ním také policisté, kteří k jeho dveřím vyjížděli hned třikrát. Senior měl problém s nezvanými hosty, kteří samovolně vcházeli a odcházeli z jeho příbytku. Od vstupních dveřích totiž nemá klíče a díky klice může dovnitř vstoupit kdokoli.

Poprvé přivolal muž hlídku do Bratislavské ulice dnes krátce po půlnoci. Jednašedesátník si do telefonu vehementně stěžoval, že ho v bytě obtěžuje neznámý host, který přišel bez pozvání. Záhadu nočního návštěvníka rozluštili až policisté, kteří v bytě rozsvítili baterky. „Oznamovatel tak zjistil, že osoba, která mu vešla do bytu, je vlastně kamarád, který pravidelně chodí a oznamovatel byl rád, že se zastavil," popsala policejní mluvčí Andrea Cejnková.

S příslibem klidné noci proto policisté odjeli. Další telefonát je ale čekal o několik hodin později. Stejný muž zavolal na linku 158 s tím, že ho někdo neustále ruší klepáním na okno a dveře. Netrvalo dlouho a hlídka zjistila, že neznámým hříšníkem byl soused, který si v přiopilé náladě spletl vchod do bytu a myslel si, že se dobývá domů. 

„Asi za hodinu se oznamovatel ozval znovu s tím, že se u něj opět nachází osoba, kterou tam nechce. Policisté dorazili do bytu, kde se tentokrát nacházelo několik osob, ale dle oznamovatele muž, kterého tam nechtěl, už odešel. Policisté všechny přítomné prověřili a oznamovatele tentokrát již důrazně poučili, k čemu slouží tísňová linka 158 a také o postihu za její zneužití," řekla k nočnímu případu Cejnková.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky brněnský bronx, policie, zásah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Barbora Barrová

Děkuji ... úžasně napsaný článek, dlouho jsem se u zpráv tak nenasmála :))

Středa, 12. dubna 2023, 08:52Odpovědět

Marie Glanczová

všichni víme jak to chodí na Bratislavské a kdo tam chodí...na ně ani policie nemůže, protože by to byla diškriminácia

Čtvrtek, 6. dubna 2023, 09:48Odpovědět

Muž z brněnského Bronxu neviděl, koho má doma. Celou noc volal policisty s baterkami  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.