Počasí dnes30 °C, zítra25 °C
Pátek 21. června 2024  |  Svátek má Alois
Bez reklam

Řidič v Brně utekl po bouračce. Našli ho mezi sudy s pivem

S opilým řidičem, který se bál převzít zodpovědnost za své činy, měli co dočinění lidé v Brně. Mladý muž nezvládl řízení a v křižovatce najel do zábradlí a označníku zastávky hromadné dopravy. Po incidentu zpanikařil a dal se na útěk. Schovat se rozhodl v suterénu restaurace.

K incidentu došlo v křižovatce ulic Pekařská a Husova v nočních hodinách. Poté, co mladý muž najel do zábradlí, vyběhl z auta a dal se na útěk směrem do centra města. Hříšníka, který neměl čisté svědomí, si však všiml náhodný kolemjdoucí a aktivně se za šoférem vydal.

Zatímco zavolal policii, běžel za řidičem až do jedné z restaurací v Dvořákově ulici, kde se muž schoval ve skladu mezi pivními sudy. „Do objektu si pro podezřelého šli už kolegové z Oddělení hlídkové služby a třicetiletého muže našli v suterénu, kde se snažil ukrýt," popsala policejní mluvčí Alena Cejnková.

Brzy se ukázalo, proč měl muž tak naspěch. Dehcová zkouška totiž ukázala hodnotu 1,3 promile alkoholu. „Mladý muž konzumaci několika piv před jízdou hlídce i doznal. Za ohrožení pod vlivem návykové látky by mu mohl hrozit i pobyt za mřížemi," řekla Cejnková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com, Policie ČR

Štítky policie, nehoda, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Byl jinak křišťálovější než křišťál nebo to byl psychopat jaké nám bendovská justice neustále vypouští na lidí s další a další podmínkou a s dalším a dalším zákazem řízení ?

Sobota, 18. února 2023, 09:56Odpovědět

Diskutér T.

Tak už to nyní všichni víme, KDO TO BYL? KDO NEHODU ZAVINIL - KABÁT MÁ TED´ ŠITÝ Z OSTUDY - SHOVÁVAL SE ZA PIVNÍ SUDY. MLADÍKU, MLADÍKU MALÉR MÁŠ DNES NA TRIKU......Zdarec všem.

Pátek, 17. února 2023, 15:44Odpovědět

František Šmíd

A proč se nikde nepíše o tom že to byl řidič "alternativní taxi"?

Čtvrtek, 16. února 2023, 13:21Odpovědět

Řidič v Brně utekl po bouračce. Našli ho mezi sudy s pivem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.