Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

V brněnské šalině se strhla brutální bitka. Muž do krve zkopal cizince, cestující přihlíželi

Drsná bitka se strhla v brněnské šalině, kde se před zraky cestujících do sebe pustili dva muži. Při jízdě se porvali dvaatřicetiletý Brňan a o rok starší starší cizinec, který skončil v krvi na podlaze dopravního prostředku. Vítěze bitky následně naháněli strážníci.

Problém tušili prozíraví cestující už na Staré osadě, kde oba souputníci nastoupili ve čtvrtek do tramvajové linky číslo 3. Jakmile se vůz rozjel, vypukla mezi nimi ostrá názorová výměna. Křičení a sprostá slova oběma nervózním cestovatelům přestala stačit, jakmile spoj dojel do městské části Žabovřesky.

Jako první dal ránu muž z Brna, který věnoval cizinci pěst do obličeje. Mezitím šalinář třicátníky okřikl, aby přestali. Když si všichni mysleli, že spor pracovník dopravního podniku uhasil, vystartoval mladší ze soupeřů na svého soka nevybíravým způsobem. Pasažéra kopal, mlátil a nechal ležet v krvi na zemi, poté vystoupil. Jelikož žádný ze čtyř desítek pasažérů nezasáhl, přijela k případu městská policie. 

„Strážníci v tramvaji, jejíž podlaha byla silně potřísněná krví, důkladně prohlédli napadeného muže a zavolali mu sanitku. Hlídka pořádkové jednotky městské policie v okolí pátrala po podezřelém a díky dobrému popisu od řidiče ho našla už za několik minut ve Stránského ulici,“ sdělil mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem

Pachatele, který vyšel vítězně z celého konfliktu, nyní čekají potíže. „Strážníci ho předali jako důvodně podezřelého z trestného činu. Druhého muže záchranáři po pečlivém ošetření odvezli do nemocnice na chirurgii, uzavřel Ghanem.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto DPMB

Štítky Brno, Strážníci, Krev, Šalina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak v TV se o nich pořád mluví a i tady v Brně ZASE-RUSI!!!!!

Neděle, 12. února 2023, 21:01Odpovědět

Josef Matula

Hrozně se mi líbí, že se dnes v médiích píše jenom-cizinec. Asi to byl Ukros...

Sobota, 11. února 2023, 12:40Odpovědět

Roland von Wagen

Tak snad ho rozbil dostatečně, smradlavého dobytka.

Sobota, 11. února 2023, 10:21Odpovědět

Alexander Novák

Tak byl to Rusák, vážení. Asi testoval, jak půjde obsadit bez boje, tuhle zemi. Tomu by předpokládám Glanczerová i podržela.

Sobota, 11. února 2023, 10:13Odpovědět

Marie Glanczová

kdo by se pletl do rvačky s ukáčkem...víme jak jsou suroví, bezcitní a nikdo se dobrovolně nenechá zmlátit a odvézt do nemocnice

Sobota, 11. února 2023, 09:28Odpovědět

Jan Kučera

Tak za prvé, jeden z účastníků bitky je domorodec a druhý cizinec. Už tahle poloinformace smrdí na sto honů. A navíc nevíme kdo byl podle této zprávy vítězem šarvátky a kdo zadržený. Asi se nehodí přiznat, že cizinec byl příslušníkem vítané milované a tolerované imigrantské menšiny dobře finančně podporované. Tak do takového sporu by se míchal jenom sebevrah, dáte na držku migrantovi a máte na krku Fialu a Rakušana a trestný čin, který se dříve nazýval "Hanobení rasy, národa a přesvědčení", dnes se to asi jmenuje jinak, děkuju pěkně, již jsem zvracel. Za druhé mám historku mého otce, narozeného na sklonku Rakouska-Uherska. V padesátých letech šel v Praze večer domů z práce a viděl jak dva opilci rozbili někde na Vinohradech výlohu. Blbec naivní se do toho vložil, opilci ho svlékli z kalhot a utekli. Bdělá hlídka Veřejné bezpečnosti uviděla chlapa v trenýrkách zadržela ho a než se to vysvětlilo, vrátil se domů až druhý den v poledne.

Pátek, 10. února 2023, 16:20Odpovědět

Roland von Wagen

Do takové bitky by zasahoval leda blázen. Navíc, vůbec nemusí být zřejmé, co je jádrem sporu. Já takhle před x lety mlátil taky jednoho a když jsem paní, co mě okřikla, ať toho nechám, řekl, co udělal mé ženě, tak změnila názor a řekla, ať mu přidám (doslova řekla "zabij tu sv*ni).

Pátek, 10. února 2023, 12:16Odpovědět

Diskutér T.

Jeden ze starších událostí z Brna - Sedmačtyřicetiletý muž začal slovně napadat třicetiletého spolucestujícího. Hádka pak přešla ve rvačku. Šrámy si z ní odnesl starší muž.Řidič proto musel zastavit a vyčkat na příjezd sanitky a policie. „Případ stále vyšetřujeme," sdělil policejní mluvčí Bohumil Malášek.Brno – Rvačka dvou mužů zastavila v úterý na půl hodiny tramvaje. Cestující se nepohodli ve čtyři hodiny na ulici Cejl. „Stalo se to v tramvaji linky dva, která jela z centra," uvedl Jan Seitl z brněnského dopravního podniku.

Pátek, 10. února 2023, 11:56Odpovědět

Diskutér T.

Řidič tramvaje jednoho dne jel svou běžnou trasu, když si všiml osamělé želvy na kolejích. Byla to želva, která se snažila přejít koleje směrem do vnitrozemí, ale bohužel uvízla. Vypadalo to, že se hodně bála. Řidič tedy udělal to, co by většina ostatních neudělala, zastavil tramvaj, vystoupil a šel želvu zachránit. Zvedl želvu přes plot a položil ji na zem, aby mohla bez nebezpečí pokračovat v cestě.....Tak želvy si jeden šalinář všimnul a zastavil a jiný šalinář se na rvačku vyprdnul a mašíroval dál s plnou šalinou krve na podlaze - dobrej horor!!!!!!! Jestli jela nějaká matka s děckem - má dítě zážitek na celej život!!!!!!

Pátek, 10. února 2023, 11:46Odpovědět

Diskutér T.

To není ani možné. že to nechal šalinář v klidu tak proběhnout - okřiknutí nestačí - ZAVŘÍT ŠALINU A HNED VOLAT 156 - to by se cestující taky brzo vzpamatovali, kdyby se nepokračovalo v jízdě a někdo by se jistě našel, kdo by násilníkovy rozbil čenich. Lidi se opravdu bojí a nechtějí být zraněni kvůli blbečkům, ale to se divím, že se nenašel nějakej "řízek", kterej by utržil násilníkovy pořádnou do tlamy!!!!

Pátek, 10. února 2023, 11:38Odpovědět

Baron Kocharovski

"cestující přihlíželi..." POCHOPITELNĚ! dnes se nikdo nebude zastávat někoho, o kom nic neví... nikdo nepůjde do sporu, kde mu někdo cizí "vypíchne oko" a ochotný zastánce se ani nikdy nedozví, proč. dnešní české zákony CHRÁNÍ GAUNERY, na poškozené se z vysoka kašle, takže si holt každý musí pomoci a poradit sám. sorry jako.

Pátek, 10. února 2023, 10:59Odpovědět

V brněnské šalině se strhla brutální bitka. Muž do krve zkopal cizince, cestující přihlíželi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.