Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž v Brně postříkal ženu i jejího psa pepřákem. Polekali mě, zdůvodnil

Svérázným způsobem se zachoval čtyřiapadesátiletý muž, když spatřil na volno běžícího psa v Brně. Zvířeti nastříkal do očí pepřový sprej. Nezapomněl přitom ani na paničku čtyřnohého hafana, které rovněž věnoval dávku přípravku do obličeje. Celý spor nakonec ukončili až pracovníci městské policie.

K případu došlo v jižní části moravské metropole, kde vytočil kolemjdoucí linku 156, aby ohlásil napadení toulavým psem. Mazlíček pobíhal před areálem firmy bez dozoru, náhubku a přitom na Brňana štěkal. Muž neváhal a středně velikou psovitou šelmu osprchoval pepřovým sprejem. Sténající savec okamžitě upoutal pozornost jeho majitelky. Než ale stačila něco říct, měla v očích dávku pepřáku také. 

„Čtyřiadvacetiletá žena hlídce připustila, že psa nechala pobíhat na volno a prohřešek uznala, muži se však chtěla pouze omluvit. Jeho chování proto považovala za zbytečný útok proti své osobě,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Hlídka se následně pěšího ptala, proč útočí na ženu. Tvrdil, že reagoval v úleku a za rozhodnutím si stál. Celý spor nyní míří k úředníkům. Nikdo z aktérů naštěstí nebyl zraněný a lékařské ošetření nepožadoval, případ strážníci postoupili do správního řízení,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, pes, volnost, venčení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vojtěch Králík

Pane redaktorem smekam před vaší práci je mi na blití. Obrázek psa nesedí vypadá úplně jinak . Celí popis je zcestný . Co tak prvně než něco napíšete si prvně vyslechnou celí příběh . Děkuji že vím co vlastně novináři jsou zač . A bohužel lidé pak mají jen pohled který jim dáváte . Příště zvedněte tělo a běžte do terénu než napíšete takový smyšlený příběh . Myslím že byste pak psal úplně jinak pro to udělat víc než si vymýšlet.

Čtvrtek, 9. února 2023, 13:52Odpovědět

Diskutér T.

Skákal pes přes oves, přes zelenou louku - ano tam, měl s náhubkem a na vodítku být a ne bafat na vystrašené kolemjdoucí - dokonce pes střední velikosti, tak ne, žádnej oděnej pudlíček do kabátku s čepičkou, aby mu náhodou nebyla "ziminka?" Útok na ženu plně odsuzuji, ještě k tomu, že to byla právě žena, tak to je nehoráznost, vystrašený pane, ale nejvíc odsuzuji majitelku psa, za její nepřístojné chování vůči okolí - mám rád zvířata, to ano, ale některé přehnané chování "mazličkářů" už opravdu nezná hranic - VYCVIČ A POTOM BĚŽ MEZI LIDI!!!!!!! Je to někdy, jak na módní přehlídce s tím přehnaným oblíkáním - jak by se Vám líbil např. čuník v kožíšku nebo v lese myslivci, kdyby oblékali jeleny!!!!!!!

Středa, 8. února 2023, 15:28Odpovědět

Muž v Brně postříkal ženu i jejího psa pepřákem. Polekali mě, zdůvodnil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.