Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž v Brně zasypal autobus dlažebními kostkami. Ujel mi rozjezd, vysvětlil

Smršť kusů betonových dlažebních kostek zasypala dnes jeden z brněnských nočních autobusů. Zlost si na dopravním prostředku vybíjel opilý cestující. Své chování vysvětlil tím, že mu ujel jiný spoj. Dopravnímu podniku způsobil desetitisícovou škodu.

K rozmlácenému autobusu přivolal městské policisty okolo půl čtvrté ráno řidič rozjezdu. Do vozu nastoupil podle jeho výpovědi dvaačtyřicetiletý muž vybavený dlažebními kostkami. Nejprve vzal beton a zevnitř jím rozbil boční okno. Když byl pro své chování vykázán ven, rozzlobeně prohodil dalším kusem dlažby i druhé okno autobusu.

Při příjezdu strážníků seděl výtržník na nedaleké zastávce v Mariánském údolí. K házení dlažebních kostek se ihned přiznal a vysvětlil, že jej rozčílilo, když mu ujel jiný spoj. Podle dopravního podniku překročila škoda způsobená mužovým řáděním částku deset tisíc korun. 

„Orientační dechová zkouška provedená hlídkou městské policie přinesla výsledek dvě promile. Muže podezřelého ze spáchání trestného činu tedy strážníci předali přivolaným policistům," řekla k případu mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky městská policie, strážníci, výtržnost, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Jestlipak jel PAN OŽRALA DO PRÁCE nebo kam tak spěchal - možná nějakej dlaždič z ciziny, co mu dlažební kostky připomínají jeho denní chleba - no hezky zacvaká a příště si rozmyslí, jak se chovat k dopravnímu prostředku a řidiči.....OSTUDNEJ PRAČLOVĚK.....opět nemám slov!!!

Úterý, 31. ledna 2023, 17:54Odpovědět

Muž v Brně zasypal autobus dlažebními kostkami. Ujel mi rozjezd, vysvětlil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.