Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž vyšel z vězení, vzal páčidlo a vydal se vybrat brněnskou restauraci

Ani jeden celý den si na svobodě neužil muž, kterého propustili z věznice. Osmadvacetiletý mladík s pestrou trestnou minulostí se rozhodl, že nebude zahálet a na svoje předchozí činy obratem naváže. A tak se vloupal do brněnské restaurace.

Nenapravitelný mladík může podle policistů strávit za mřížemi až několik dalších let. Jen hodiny poté, co opustil bránu vězeňského zařízení, si to totiž namířil do jedné z brněnských restaurací. Nechystal se ale na jídlo, jak by se mohlo zdát. 

Zloděj se v noci vybavil páčidlem a do podniku v Kotlářské ulici vniknul násilím. Podivného člověka, který se okolo budovy s náčiním pohyboval, nahlásil policistům náhodný svědek.

Když se na místo vydala hlídka, našla hříšníka schovaného pod stolem na kryté předzahrádce. U sebe měl číšnickou peněženku s pěti tisíci korunami. „Následně vyšlo najevo, že muž má již bohatou trestní minulost a že neuplynulo ani čtyřiadvacet hodin od jeho propuštění z vězení. Mladý muž tak poputuje opět za mříže, kde může strávit tentokrát až tři roky," popsala policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv redakce

Štítky policie, vězení, vloupání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To by se mělo opravdu změnit a zase by se hezky stavěli paneláky z jejich práce!! Změnit zákon o vězeńství!

Středa, 25. ledna 2023, 21:38Odpovědět

Baron Kocharovski

předpokládám, že borcovi O NIC JINÉHO ANI NEŠLO = CHTĚL OPĚT UBYTOVÁNÍ A STRAVU ZDARMA? že...! chyba našeho systému, že v base NENÍ POVINNOST PRACOVAT, ale jídlo dostat musí! :-((( kdyby ho denně mlátili dřevěnou holí po tlamě, asi by si to rychle rozmyslel!

Pondělí, 23. ledna 2023, 16:06Odpovědět

Muž vyšel z vězení, vzal páčidlo a vydal se vybrat brněnskou restauraci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.