Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Brňany znechucoval důchodce, který si sundal slipy a masturboval před hospodou

Ukázat svou chloubu světu se rozhodl důchodce v moravské metropoli. Pětašedesátiletý muž si stoupl před restauraci, sundal si spodní prádlo a vrhl se do onanie. Na dovádění seniora ale nebyli lidé zvědaví, a tak si hanbáře vzali do parády strážníci.

Hosté restauračního zařízení v městské části Žabovřesky budou dlouho vzpomínat na psí kusy důchodce, který pohoršoval kolemjdoucí přímo před podnikem. Senior si sundal slipy a začal s masturbací. Chlípného muže v důchodovém věku si všimly po chvíli dvě ženy, jež následně vytočily linku 156, aby městská policie ukončila onanistovi činnost. 

„Když se k němu strážníci blížili, stál k nim zády, měl stažené kalhoty i spodní prádlo ke kolenům a pohyb jeho ruky v obnaženém rozkroku naznačoval, že masturbuje. Jakmile hlídku uviděl, okamžitě si začal natahovat kalhoty a tvrdil, že si jen upravoval pásek poté, co se tu vymočil,“ sdělila mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Strážníci po diskuzi s nestydou naznali, že se může jednat o případ pro policii. „Poté, co přivolaná hlídka Policie České republiky vyloučila spáchání trestného činu, předali strážníci městské policie případ správnímu orgánu,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Masturbace, Důchodce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

TAK PRVNĚ HONIL ON - A POTOM DOHONILA HLÍDKA JEHO.....

Pátek, 17. února 2023, 15:58Odpovědět

Brňany znechucoval důchodce, který si sundal slipy a masturboval před hospodou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.