Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jižní Moravou se proháněli opilí motoristé ze zahraniční. Bourali, ale jsou v pořádku

Po jízdě pod vlivem návykové látky zatoužili cizinci na jižní Moravě, kteří se nezávisle na sobě opili, sedli do auta a bourali. Jeden zahraniční jezdec skončil v příkopě, další rozbil sloup veřejného osvětlení. Opilé řidiče, již vyvázli bez zranění, si následně vzali do parády policisté.

K první nehodě došlo v Blansku, kde kolem osmé hodiny na sebe přitáhl pozornost jednapadesátiletý cizinec, když nabořil do sloupu veřejného osvětlení. Všimli si toho policisté, kteří na místo dorazili a příčinu nehodu lehce vyšetřili. 

„Špatně artikulující a vrávoravě se pohybující muž, který se při havárii lehce zranil, měl podle očekávání pozitivní dechovou zkoušku. Přístroj ukázal závratné čtyři promile,“ popsal mluvčí policistů Bohumil Malášek

Stejný prohřešek měla na svědomí i třicetiletá motoristka z ciziny. Řidička se dostala do problémů kvůli své žíznivosti a nezvládla řízení a po projetí přes železniční přejezd vjela do příkopu. „Přivolaní policisté zjistili v jejím dechu skoro dvě a půl promile alkoholu. Oba řidiči musí počítat se stíháním za ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodal Malášek.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Adéla Cinklová

Štítky Blansko, Břeclav, Cizinci, Automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak tento článek naopak ukazuje na hnusost zahraničních blbečků, kteří si myslí, že jim u nás všechno patří - chlast - drogy - rychlá jízda - děvky - co kdyby takovej hulvát srazil Vaše dítě a nebo zmrzačil Vás???? To by byl také nic nečíkající článek! Je dobré, že o tom víme, co k nám jezdí za hajzlovské grupy!!!!

Čtvrtek, 8. prosince 2022, 18:10Odpovědět

Marie Glanczová

na co je takový NIC neříkající článek?

Čtvrtek, 8. prosince 2022, 14:32Odpovědět

Jižní Moravou se proháněli opilí motoristé ze zahraniční. Bourali, ale jsou v pořádku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.