Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Po brněnském obchoďáku létal tuňák. Přistál u žvýkaček

Nevšední zážitek mají za sebou lidé z brněnského obchodního domu v části Bystrc. Mezi regály zničehonic letěl tuňák schovaný v konzervě. Let zakončila ryba až u žvýkaček. Otázku, proč oblíbená pochoutka plachtila vzduchem, nakonec rozluštil sekuriťák a přivolání strážníci.

Strážce obchoďáku vytočil linku 156, aby upozornil, že se mu na území dějí divné věci. Mezi zbožím, k překvapení zákazníků, letěl tuňák, a to hned dvakrát. Křídla konzervě dala nepoctivá čtyřiatřicetiletá žena, jež toužila rybu ukrást, jenže ze strachu pak předměty zahodila neznámo kam. O příhodě se dozvěděli rovněž strážníci, kteří se vrhli do hledání balení.

Jedno balení nezaměnitelné pochoutky se našlo mezi žvýkačkami a pro druhé žena odhodlaně vyrazila k plechovkám s nealkoholickými nápoji. Ve snaze konzervu najít si sama od sebe na chvíli klekla a důkladně zkoumala i prostor pod regály,“ sdělil mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Záhadu o tom, kde je další konzerva, rozlouskli nakonec strážníci. Vyšetřili, že neporušenou potravinu měla žena schovanou celou dobu u sebe. Po zjištění sdělili neúspěšné zlodějce ryb pracovníci v uniformách další postup. „Protože majetkových přestupků má zákaznice v poslední době na svém kontě už víc, případ dořeší úředníci,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Security, Tuňák, Létání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Johny Mlieko

članek docela pobavil :D

Středa, 30. listopadu 2022, 11:03Odpovědět

Diskutér T.

To musela být na prodejně hezky adventní atmosféra, když létali tuňáci nad hlavami - horší, až se začne s prodejem kaprů.........Ti se ale zase nevlezou pod tričko - opět dobrá práce ochranky, že povolala zavčas hbité hochy s čísla 156, kteří už věděli, jak tuhle situaci nejlíp vyřešit.

Středa, 30. listopadu 2022, 07:22Odpovědět

Po brněnském obchoďáku létal tuňák. Přistál u žvýkaček  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.