Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Babička z Brna prohrála s vnučkou hru na schovávanou a vyhlásila pátrání

Hru na schovávanou si v nejbližší době nezahraje babička z Brna, již neplánovaně vyzvala na klání čtyřletá vnučka. Ze zdánlivě nevinné záležitosti se vyklubalo pořádné drama, do kterého se nakonec zapojila také matka dítěte, strážníci a Brňané z parku.

Pocity beznaděje a bezmoci si prožila babička z moravské metropole, když hlídala vnučku. Oba příbuzní se zrovna chystali na vycházku. Jenže malý rošták se před odchodem na vycházku vypařil. Bezradná žena proto vyběhla ven, aby ratolest našla. Jenže úsilí bylo marné, a tak se svěřila dceři, jež ale rovněž nebyla úspěšná. Proto rodina po čtvrt hodině vše oznámila na tísňové lince 156. 

Hlídka městské policie proto ihned vyrazila na uvedenou adresu v centru města. Po cestě zároveň zkontrolovala nedaleký park. Stejně jako strážníci, nikdo v okolí dívku odpovídající popisu nespatřil,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Překvapivé rozuzlení na sebe nenechalo dlouho čekat. „Babička se chystala s vnučkou na vycházku, ale než se sama stihla obléct, holčička se jí v domě schovala, aby ji překvapila. To ale netušila, že ji babička nenajde a že ji někdo bude hledat venku,“ dodala Skřivánková. 


 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Schovávaná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Místo hry na schovávanou - HRA NA SLEPOU BÁBU......

Sobota, 19. listopadu 2022, 16:18Odpovědět

Babička z Brna prohrála s vnučkou hru na schovávanou a vyhlásila pátrání  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.