Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Student v Brně skočil z okna univerzitní budovy. Pád nepřežil

K tragédii došlo dnes dopoledne v Brně, kde byl před jednou z univerzitních budov nalezen mladý muž. I přes okamžité přivolání zdravotnické záchranné služby se studenta nepodařilo zachránit. Podle vedení Filozofické fakulty Masarykovy univerzity šlo pravděpodobně o sebevraždu.

Mladý student brněnské univerzity zemřel dnes před devátou hodinou v centru města po pádu z výšky. Svůj život se pravděpodobně rozhodl ukončit skokem z vyššího patra jedné z budov areálu v ulici Arna Nováka. Událostí se zabývají kriminalisté, kteří komunikují s rodinou zemřelého.

K tragédii se již na webu i Facebooku vyjádřila škola. „Jménem celé akademické obce Filozofické fakulty Masarykovy univerzity vyjadřuji upřímnou soustrast rodině, přátelům a všem blízkým," uvedla děkanka fakulty Irena Radová.

Dnešní zásah u filozofické fakulty potvrdili také záchranáři. „Do centra města jsme vyslali lékařskou posádku a také inspektora provozu. Měli jsme informaci, že došlo k pádu mladého muže z výšky. My jsme jej resuscitovali, ale přes veškerou naši snahu se bohužel nepodařilo obnovit jeho životní funkce," řekla mluvčí záchranné služby Michaela Bothová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Archiv redakce

Štítky ČR, neštěstí, školy, vysoké, úmrtí, Brno, Filozofická fakulta Masarykovy univerzity, Arno Novák, Irena Radová, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Vlček

Sebevražda je proti Božímu Plánu ... Nikdy nedělej nic, pokud pro to nemáš vážný důvod ...

Pátek, 14. října 2022, 22:47Odpovědět

Student v Brně skočil z okna univerzitní budovy. Pád nepřežil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.