Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Nepijte alkohol, vyhubovala tři muže sekuriťačka z Brna. Schytala ránu do ohryzku

S bolestivou grimasou v obličeji odešla strážkyně brněnského supermarketu, když se potkala se třemi problémovými muži, kteří popíjeli. Alkoholu holdující trojici vyčinila a žádala nápravu, které se ale nedočkala. Místo toho schytala spršku ostrých nadávek a tvrdou ránu do krku.

Celý konflikt odstartoval kvůli tomu, že padesátiletá žena dělala svou práci. Dohlížela na pořádek v královopolském obchodním domě, kde ucítila problémy. Původci potíží se stali tři muži, kteří seděli v zásobovacím prostoru a popíjeli alkohol. Zábavu proto utnula. Tři milovníky alkoholických nápojů slovně napomenula, jenže marně. 

Slova padesátileté ženy se ale nesetkala s pochopením, protože o deset let mladší muž ji začal okamžitě nevybíravě urážet. Upozornila ho tedy, že pokud v tom bude pokračovat přivolá strážníky,“ popsala Markéta Skřivánková, mluvčí Městské policie Brno. 

Incident vygradoval ve chvíli, když se jeden z popíjejících zvedl a uštědřil pracovnici ránu do krku. Úder do ohryzku byl už na sekuriťačku příliš. Okamžitě vzala do ruky telefon, naťukala do něj číslo 156 a čekala, až přijedou strážci brněnského zákona. Hlídka se dala do pátraní po podezřelých, brzy je našla v prázdné garáži. Následně žádala vysvětlení. 

Jeden z přítomných připustil, že zaměstnankyni sprostě nadával, neshledával na tom ale vůbec nic špatného. Jeho známý ovšem popřel, že by ji udeřil a strážníkům tvrdil, že jí chtěl jen vyrazit telefon z ruky, aby nemohla přivolat hlídku,“ dodala Skřivánková. 

Žena pak útočníka strážníkům sama označila, lékařské ošetření ale odmítla. Případ s podezřením na přestupek proti občanskému soužití předali strážníci k projednání úředníkům. 

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Security, Strážníci, Supermarket

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nepijte alkohol, vyhubovala tři muže sekuriťačka z Brna. Schytala ránu do ohryzku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.